Energirådgivning til erhverv

Vi hjælper din virksomhed med at optimere energiforbruget - til gavn for både økonomien og miljøet.

Hvad enten din virksomhed ønsker at spare på energien som del af den grønne omstilling eller I vil spare på energien for at forbedre økonomien, så er der stort set altid et energipotentiale.

Klassisk energirådgivning

Hos EWII Rådgivning har vi mange års erfaring og ekspertise inden for energirådgivning og -optimering. Det har givet os en masse viden og kompetencer, vi bruger til at sikre, at din virksomhed har den rigtige energiløsning og løbende får mulighed for at optimere både jeres forbrug og vores samarbejde.

Vores energirådgivere gennemgår din virksomhed, identificerer og prioriterer besparelsesmulighederne samt hjælper jer i processen med implementeringen. I har således grundlaget for at foretage de investeringer, der er mest rentabel, og som kan give jer de største besparelser på bundlinjen.

Energirådgivning der gør en forskel

Det kan komme din virksomhed til gavn i form af en bedre udnyttelse af energien, besparelser på bundlinjen, et større overskud og mere tid til jeres kerneforretning. 

Vi hjælper kommuner, større bygningsejere, boligforeninger, produktionsvirksomheder og mange andre kunder med energirådgivning, så de sparer på energien.

Uanset hvilke behov din virksomhed har, kan vi hjælpe med den optimale grønne løsning tilpasset jer.

Kontakt os

Skal vi tage en snak om mulighederne for energirådgivning for netop din virksomhed? Du kan enten ringe til os på 73 63 30 70 eller klikke på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale.

 

Ring mig op

Fordele ved EWII Rådgivning
Seriøs samarbejdspartner
Når EWII står for koordinering og styring af dit energiprojekt, kan du roligt arbejde videre og være tryg ved, at projektet afleveres til tiden og med den forventede økonomiske besparelse.
Eksperter i energioptimering
Hos EWII har vi et team af eksperter som udelukkende beskæftiger sig med optimering af energien. Vores eksperter har hver især deres speciale og mange års erfaring med rådgivning.
Stor forretningsforståelse
Vores mange års erfaring inden for energiområdet har sikret os en stor viden på tværs af mange brancher. Den viden og kompetencer vil din virksomhed kunne drage fordel af i et samarbejde.
rådgiver med pc
Køb grøn strøm hos EWII

Hos EWII rådgiver vi om produktvalg inden for køb af el ud fra din virksomheds adfærdsprofil og volumen. 

Det sikrer dig den bedste elaftale i forhold til din virksomheds behov og forbrug af el, der afspejler sig på bundlinjen. 

Læs mere om vores elaftaler

Det er tilfredsstillende at følge tallene måned efter måned og at få bekræftet, at energiforbruget er faldende.
Bjarne Hedegaard, Comwell Hotels
ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Kontakt EWIIs Energirådgivere
Hvis du vil vide mere om vores ydelser.
Til top