Energirådgivning for erhverv

Til gavn for både økonomien og miljøet.

Hos EWII Rådgivning har vi mange års erfaring og ekspertise inden for energirådgivning og -optimering. Det har givet os en masse viden og kompetencer, vi bruger til at sikre, at din virksomhed har den rigtige energiløsning og løbende får mulighed for at optimere både forbrug og vores indbyrdes samarbejde.

Der kan være mange penge at spare ved at kigge nærmere på din virksomheds energiforbrug. Vores energirådgivere gennemgår jeres virksomhed og identificerer og prioriterer besparelsesmulighederne samt hjælper jer i processen med implementeringen. Du og din virksomhed har dermed grundlaget for at foretage de investeringer, der er mest rentabel, og som kan give de største besparelser på bundlinjen.

Det kan komme din virksomhed til gavn i form af bedre energiøkonomi, større overskud og mere tid til de primære opgaver. Vi hjælper kommuner, større bygningsejere, boligforeninger, produktionsvirksomheder og mange andre kunder med energirådgivning, så de sparer på energien.

Skal vi tage en snak om mulighederne for rådgivning for netop din virksomhed?

Ring til os på 73 63 30 70 for mere information eller klik på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale.

 

Ring mig op

Fordele ved EWII Rådgivning
Seriøs samarbejdspartner
Når EWII står for koordinering og styring af dit energiprojekt, kan du roligt arbejde videre og være tryg ved, at projektet afleveres til tiden og med den forventede økonomiske besparelse.
Eksperter i energioptimering
Hos EWII har vi et team af eksperter som udelukkende beskæftiger sig med optimering af energien. Vores eksperter har hver især deres speciale og mange års erfaring med rådgivning.
Stor forretningsforståelse
Vores mange års erfaring inden for energiområdet har sikret os en stor viden på tværs af mange brancher. Den viden og kompetencer vil din virksomhed kunne drage fordel af i et samarbejde.
rådgiver med pc
Køb el hos EWII
Hos EWII rådgiver vi om produktvalg inden for køb af el ud fra din virksomheds adfærdsprofil og volumen. Derved sikrer vi dig den bedste elaftale i forhold til din virksomheds behov og forbrug af el, der afspejler sig på bundlinjen og rådgiver jer til en effektiv udnyttelse af virksomhedens energiforbrug - den direkte vej til økonomiske besparelser.

Læs mere om vores elaftaler
Det er tilfredsstillende at følge tallene måned efter måned og at få bekræftet, at energiforbruget er faldende.
Bjarne Hedegaard, Comwell Hotels
ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Kontakt EWIIs Energirådgivere
Hvis du vil vide mere om vores ydelser.
Til top