grafer, rapporter og lommeregner
Rådgivning

Rådgivning for erhverv til gavn for både økonomien og miljøet

Fremtidens virksomheder skal tage samfundsansvar som gavner bundlinjen.

- og det kan EWII Rådgivning hjælpe dig med.

Ved at udfordre din forretningsopfattelse vil vi i samarbejde med dig skabe unikke og tilpassede løsninger der skaber værdi - både på bundlinjen, for miljøet og din virksomheds profil. Vi vil præsentere løsninger, der giver dig et anderledes perspektiv på egen virksomhed.

Hos EWII har vi mange års erfaring med energirådgivning og -optimering. Med den viden og kompetencer vi har oparbejdet gennem årene, vil vi demonstrere indsigt i din virksomhed, og ved at gøre brug af vores indgående viden og erfaring om produktet og branchen.

Hvis du er en offentlig og/eller større virksomhed, kan vi tilbyde dig en individuel løsning.

Fordele ved EWII Rådgivning
Seriøs samarbejdspartner
Når EWII står for koordinering og styring af dit energiprojekt, kan du roligt arbejde videre og være tryg ved, at projektet afleveres til tiden og med den forventede økonomiske besparelse.
Eksperter i energioptimering
Hos EWII har vi et team af eksperter som udelukkende beskæftiger sig med optimering af energien. Vores eksperter har hver især deres speciale og mange års erfaring med at rådgive virksomheder.
Stor forretningsforståelse
Vores mange års erfaring inden for energiområdet har sikret os en stor viden på tværs af mange brancher. Den den viden og kompetencer giver os en indsigt i din virksomhed og produkt, som du kan drage fordel af i et samarbejde.
ewii vindmølle
Køb el hos EWII
Hos EWII rådgiver vi om produktvalg inden for køb af el ud fra din virksomheds adfærdsprofil og volumen. Derved sikrer vi dig den bedste elaftale i forhold til din virksomheds behov og forbrug af el, der afspejler sig på bundlinjen og rådgiver jer til en effektiv udnyttelse af virksomhedens energiforbrug - den direkte vej til økonomiske besparelser.

Læs mere om vores elaftaler
Det er tilfredsstillende at følge tallene måned efter måned og at få bekræftet, at energiforbruget er faldende.
Bjarne Hedegaard, Comwell Hotels
ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Kontakt EWIIs Energirådgivere
Hvis du vil vide mere om vores ydelser.
Til top