Stort besparelsespotentiale hos Fredericia Tankvognsudstyr A/S

Fredericia Tankvognsudstyr ønskede et kompetent bud på, hvor der kunne hentes energibesparelser.

Det er ikke kun de helt store virksomheder, der kan få glæde af en gennemgang af energiforbruget. EWII Energi har gennem en årrække ydet mere målrettet energirådgivning til små og mellemstore virksomheder, og det kan godt betale sig at få en energirådgiver på besøg.

Vi fik i første omgang lavet en energioversigt, der viste et besparelsespotentiale på 14 % - hvilket i sig selv er meget. Efter EWII fysisk var ude hos os, blev der udarbejdet en energirapport og den viste et besparelsespotentiale på 40,6 %. Vi er meget tilfredse med hele forløbet.

Lene Bennick, Administrationen, Fredericia Tankvognsudstyr A/S

 

Besparelsespotentiale efter Energioversigt*: 14 %
Besparelsespotentiale efter Energirapport**: 40,6 %

*En Energioversigt viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Oversigten udarbejdes efter en samtale mellem energirådgiver og virksomhed.

**En Energirapport viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Rapporten udarbejdes efter Energioversigten ved behov. En energirådgiver kommer ud på virksomheden og gennemgår fysisk virksomhedens energimæssige tilstand.

Hør mere om energioversigt og energirapport

Ønsker du yderligere information omkring udarbejdelsen af en energioversigt eller en energirapport for at finde besparelsespotentialet i din virksomhed, så klik på "Ring mig på". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

LED lysstofrør i loft
Skift til LED i hele virksomheden

Der er mange fordele ved at udskifte eksisterende lyskilder til LED lys i din virksomhed. Nogle af fordelene er mindre CO2-udslip, mindre energiforbrug og forbedret indeklimaet for jeres medarbejdere.

Og med en finansieringsaftale påvirker det ikke likviditeten.

Se flere fordele ved LED finansiering

Wirtgen Danmark A/S
Wirtgen Danmark A/S

Med energioversigten blev der især kigget på belysningen, hvor udskiftning til LED, de steder hvor det var muligt, gemte på store besparelser. Derudover blev ventilationsanlæggets indstillinger optimeret og varmekilderne gennemgået.

Besparelsespotentiale efter energioversigt: 9 %

 

Læs hele casen

Jørgen Pagh EWII Energirådgivning
Kontakt
Jørgen Pagh
Senior Energirådgiver
Til top