Middelfart Sparekasse

Miljørigtig profil til Middelfart Sparekasse

Tilbage i 2009 ønskede Middelfart Sparekasse at se på besparelsesmulighederne indenfor energiindkøb, lette administrationen og samtidig profilere sig med en grønnere miljøprofil.

EWII Energi hjalp gennem analyser og rådgivning til et produktvalg, der lever op til sparekassens risikovillighed og forbrugsmønster. For at understøtte Middelfart Sparekasses ønske om løbende at reducere energiforbruget, var det meget vigtigt med en aftale med fuld volumenfleksibilitet, så der kun betales for det faktiske forbrug.

Samtidig styrkes den grønne miljøprofil med indkøb af certificeret Vindstrøm til alle sparekassens selskaber og filialer. Dette minimerer det miljømæssige aftryk i de byer, Middelfart Sparekasse er til stede og viser, at den tager samfundsansvar.

Middelfart Sparekasse sparer både tid og penge på det optimale elprodukt- og leverandørvalg, der passer til deres risikoprofil og administrationskrav. Med en fast tilknyttet
Key Account Manager fra EWII som rådgiver med analyser og overblik, kan beslutninger foretages på et oplyst grundlag.

Efterfølgende er samarbejdet med EWII udvidet til blandt andet også at omfatte Energimærkning og energirapporter for sparekassens bygninger.

 

Vi har siden 2009 samarbejdet med EWII om at styrke vores miljøprofil. Vi har fået en sparring og løsning, der gør, at alle vores filialer har minimeret det miljømæssige aftryk. Ud over miljøhensynet har forskellige tiltag fra EWII, som koordineret indkøb for alle bankens afdelinger, lettere administration og samlet overblik også betydet en bedre bundlinje og samlet set lavere energiregninger.

Lars Borgstrøm, Ejendomschef, Middelfart Sparekasse

 

Ønsker du en grønnere profil til din virksomhed?

Kunne du tænke dig at høre mere om EWII Vindstrøm, så klik på "Ring mig op". Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om grøn energi.

 

Ring mig op

Kontakt os, hvis I har spørgsmål

Claus Bøje, EWII Energi
Claus Bøje
Afdelingsleder
30 17 19 75
Kasper Bruhn Rasmussen, EWII Energi
Kasper Bruhn
Key Account Manager
53 53 53 65
Line Ekhard Petersen, EWII Energi
Line Ekhard Petersen
Salgskonsulent
30 17 19 87
Nadia Sheikh, EWII Energi
Nadia Sheikh
Erhvervssælger
73 63 31 68
Tine Hansen, EWII Energi
Tine Rasmussen
Key Account Manager
31 71 23 44
Til top