Udskiftning af gasfyr til varmepumpe giver NTG en CO2 neutral varmeløsning

NTG holder varmen på den grønne måde

Udskiftning af gasfyr til varmepumpe giver NTG en CO2 neutral varmeløsning.

Hos NTG Continent A/S i Kolding holder de varmen på en miljøvenlig måde. Deres nye varmepumpe på abonnement har nemlig skubbet deres gamle gasfyr ud i kulden.

Det er et stort skridt i en klimavenlig retning for transportvirksomheden. Med skiftet vil NTG reducere deres CO2-udledning med 37 tons/år.

Valget mellem at investere i et nyt gasfyr eller at finde en anden og mere miljøvenlig varmeløsning var ikke særlig svær. NTG ønskede en alternativ løsning til gasfyret. 

Vi har som transportvirksomhed stor fokus på miljøet, og vi kigger ofte på, hvor vi kan spare CO2. Så vi undersøgte mulighederne og kontaktede EWII, der foreslog en varmeløsning der er 100 % CO2 neutral. Adm. direktør Jan Brüggert, NTG Continent

 

De to gamle gaskedler på 50 kW er nu blevet skiftet ud med en luft til vand varmepumpe på 65 kW og en 15 kW elstav, der kan supplere i de rigtig kolde perioder.

 

 

Transportselskabets nye varmeløsning støtter godt op om regeringens 2030 klimamål om 70 % CO2-reduktion. Derudover står NTG stærkt i forhold til eventuelle øgede afgifter på fossile brændstoffer.

”Og da varmepumpen drives af el, udnytter vi også den lavere afgift der er på elektricitet til opvarmning”, siger Jan Brüggert.

Nem overgang

Hos NTG er man godt tilfredse med abonnementsløsningen, så de ikke behøvede en stor investering, og samtidig er sikret en fast lav varme- og abonnementspris de næste 10 år.

”Med i vores abonnement er service, vedligehold og overvågning, så vi behøver ikke at tænke på vedligehold og eftersyn – det klarer EWII”, konstaterer Jan og ser det som en stor fordel i en travl hverdag.

Varmepumpe på abonnement hos NTG

Bliv ringet op om varmepumpe til erhverv

Overvejer du også at udskifte dit gasfyr og har spørgsmål eller vil vide mere om varmepumper på abonnement, så klik på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

Spar op til 25 % på varmeregningen
Grøn og miljøvenlig virksomhedsprofil
Lav investering og fast abonnementspris
Professionel og personlig rådgivning

Spørgsmål og svar om skift fra gasfyr til varmepumpe

Ved at skifte dit gasfyr ud med en varmepumpe, vil du kunne reducere din virksomheds varmeudgifter med op til 25 %.

Du vil samtidig reducere dit CO2-udslip, og det kan også have en økonomisk fordel i form af mindre udgifter til afgifter til rumvarme med fossilt brændstof.

Prøv vores beregner, og få et estimat på dine besparelser

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.com
51 15 23 87

En varmepumpe har en meget høj driftssikkerhed, hvis installationen er lavet korrekt og der er strøm i nettet. Med en varmepumpe på abonnement får din virksomhed alle fordelene ved en varmepumpe uden, at du skal bekymre dig om alt det praktiske med alarmer, nedetid, service, drift og vedligehold. Det klarer vi for dig.

Alle udgifter til drift og vedligehold er indeholdt i prisen, så der kommer ingen uforudsete omkostninger i kontraktens løbetid.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.com
51 15 23 87

Det er en god idé at skifte gasfyret i din virksomhed ud med en varmepumpe, da du både vil opnå en besparelse på dine varmeudgifter og nedbringe dit CO2-udslip.

Ved at skifte fra fossilt brændstof til opvarmning vil du også undgå at betale højere afgifter på rumvarme. Og da varmepumpen benytter grøn strøm fra vindmøller, vil du kunne udnytte den lave afgift der er på el.

Derudover får din virksomhed en mere bæredygtig og miljøvenlig profil.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.com
51 15 23 87

Du kan flere gange om året søge om tilskud til energibesparelser hos Energistyrelsen, og her er skift af gasfyr til varmepumpe en af de energieffektiviseringer der kan søges om tilskud til.

Vi kan rådgive dig og hjælpe med beregning af besparelsespotentiale, ansøgning om tilskud samt dokumentation.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.com
51 15 23 87

Spar på CO2 udledningen med en varmepumpe
Udfasning af fossile brændstoffer

Når din virksomhed skal minimere brugen af fossile brændstoffer til opvarmning, har du to muligheder. Enten af få etableret fjernvarme eller installeret en varmepumpe.

Fjernvarme kræver dog, at det er muligt i din virksomheds område. Hvis fjernvarme ikke er en mulighed, er varmepumper et godt alternativ, som er nemt og hurtigt at skifte til. Tilmed reducerer det jeres CO2 udslip betydeligt.

Varmepumpe på abonnement ved Sjølund-Hejls Skole
Case: Grønne besparelser hos Kolding Kommune

Kolding Kommune har valgt at supplere eksisterende gasfyr på Sjølund-Hejs Skolen med en luft til vand varmepumpe på abonnement. Det er en miljøvenlig løsning, der sikrer en væsentlig CO2-reduktion, som støtter op om kommunens grønne vision.

Læs om varmepumpeløsningen

Kontakt os om varmepumper til erhverv

Alex Falkenstrøm, EWII Energi
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Henrik Michael Lauritzen, EWII Energi
Henrik Michael Lauritzen
Erhvervskonsulent
51 15 23 87
Til top