ROOL STEEL har valgt EWII som energipartner

Vores energirådigvere fandt et Energipotentiale på 14 % hos ROOL STEEL

ROOL STEEL i Kolding er en produktionsvirksomhed, der producerer store og små stålkonstruktioner i højeste kvalitet. De er specialister i laserskæring, og de har et stort fokus på det gode håndværk: "vi er smede og det er vi stolte af" er deres motto.

ROOL STEEL fik tjekket deres energipotentiale igennem for at få et indblik i deres muligheder for at optimere energiforbruget.

Efter et besøg af EWIIs energirådgivere og den efterfølgende Energirapport, blev der fundet et besparelsespotentiale på 14 %.  Besparelserne kunne primært findes indenfor belysning, optimering af trykluft, varmegenvinding og varmebroer i produktionshallen samt i energiforbruget uden for åbningstiden.

Energipotentiale efter Energioversigt*: 14 %

 Download Case

  

Et Energitjek var lige, hvad vi havde brug for. Det var en nem og hurtig proces med stor effekt. Det har tjent sig selv ind mange gange allerede. Vores energipotentiale blev undersøgt af kompetente rådgivere, og det gav os en overskuelig indsigt i vores energiforbrug.

Vi fik værdifuld rådgivning om relevante indsatsområder og anbefalinger om prioritering af disse.
EWII er en vigtig partner for os, og vi vil fremadrettet trække på deres viden og erfaring i forbindelse med vores energitilpasninger.

Bent Leon Nielsen, CEO, ROOL STEEL

 

 

 

*En Energioversigt viser et energipotentiale i form af besparelses på energiforbrug i %.
Oversigten udarbejdes efter en samtale mellem energirådgiver og virksomhed.

Jørgen Pagh EWII Energirådgivning
Kontakt
Jørgen Pagh
Senior Energirådgiver
Til top