Gennemgang af energiafgifter var værdifuld

Schur Flexibles ønskede en gennemgang af tekniske installationer for at sikre korrekt indberetning til SKAT.

Schur Flexibles Denmark A/S ved Bjert syd for Kolding er en af Europas førende producenter af folieemballage til fødevare-, farmaceut-, kosmetik- og tobaksindustrien.  

Schur Flexibles anvender meget energi til produktionen, men der anvendes også en del energi til komfortvarme og komfortkøl. Reglerne for energiafgifter er et meget komplekst område, og afgiftsrefusionen er ikke ens og afhænger af, hvor energien anvendes.

Schur Flexibles hovedkontor

De kontaktede EWII, da de gerne ville sikre sig, at håndteringen af dette område var korrekt, så de oplyste korrekt forbrug til SKAT og betalte de rigtige afgifter. Schur Flexibles fik en grundig gennemgang af deres fabrik sammen en energirådgiver fra EWII, hvor vi fik identificeret alle relevante installationer.

Økonomiafdelingen samt en rådgiver fra EWII gennemgik i samarbejde de regler, der er i SKATs vejledning vedrørende energiafgifter. 

Vi fik styr på et komplekst fagområde på en nem og enkel måde, så vi kan fokusere på den primære drift og fremadrettet er sikre på, at afgifter bliver afregnet korrekt. EWII har hjulpet os med at gøre dette forståeligt og nemt at gå til.
Werner Nielsen, Production Manager

 

I forbindelse med gennemgangen fik vi identificeret områder, hvor Schur Flexibles havde overset at trække afgifter fra og andre områder, hvor de trak for meget fra. 

De har nu fået en løsning med opsætning af bi-målere, hvor de løbende indsamler energiforbruget på de relevante installationer og kan dermed redegøre for at de afgifter, de trækker fra, også er forbrugt og opgjort efter SKATs regler.

Vil du vide mere om energiafgifter?

Ønsker du yderligere information , så klik på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale om energiafgifter.

 

Ring mig op

Royal Arena
Royal Arena

Justering af ventilationsanlæg, indføring af energiledelsessystem og korrekt kortlægning af energiafgifter har betydet store besparelser for Royal Arena.

Læs case om Royal Arena

Martin Vesterbæk EWII Energirådgivning
Kontakt
Martin Vesterbæk
Senior Projektleder
Til top