Besparelser på flere forskellige energikilder hos Trolle Advokatfirma

EWII Energi har igennem en årrække ydet mere målrettet energirådgivning til små og mellemstore virksomheder, og det kan godt betale sig at få en energirådgiver på besøg. Det fandt advokatfirmaet Trolle ud af efter et besøg af EWII Energirådgivning. Opmærksomhed på flere forskellige energikilder kan give store besparelser i energiforbruget. Ved at optimere på både belysning, pumper og frikøl i deres kontorer, kan de spare godt 12 % på deres energiforbrug.

EWII har givet os en indsigt i vores energiforbrug, som vi ikke havde tidligere. Vi kan nu se, at der er mange steder vi kan spare på energien i vores virksomhed.

Lilly Iversen, Økonomichef, Trolle Advokatfirma

 

Besparelsespotentiale efter Energioversigt*: 10 %
Besparelsespotentiale efter Energirapport**: 12,1 %


*En Energioversigt viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Oversigten udarbejdes efter en samtale mellem energirådgiver og virksomhed.
**En Energirapport viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Rapporten udarbejdes efter Energioversigten ved behov. En energirådgiver kommer ud på virksomheden og gennemgår fysisk virksomhedens energimæssige tilstand.

 

Vil du kende din virksomheds energipotentiale?

Vi hjælper gerne med at udarbejde en Energioversigt til din virksomhed, så du også kan finde dit besparelsespotentiale. Klik på "Ring mig op", så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale.

 

Ring mig op

Wirtgen Danmark A/S
Wirtgen Danmark A/S

Med energioversigten blev der især kigget på belysningen, hvor udskiftning til LED, de steder hvor det var muligt, gemte på store besparelser. Derudover blev ventilationsanlæggets indstillinger optimeret og varmekilderne gennemgået.

Besparelsespotentiale efter energioversigt: 9 %

 

Læs hele casen

LED lysstofrør i loft
Skift til LED i hele virksomheden

Der er mange fordele ved at udskifte eksisterende lyskilder til LED lys i din virksomhed. Nogle af fordelene er mindre CO2-udslip, mindre energiforbrug og forbedret indeklimaet for jeres medarbejdere.

Og med en finansieringsaftale påvirker det ikke likviditeten.

Se flere fordele ved LED finansiering

Jørgen Pagh EWII Energirådgivning
Kontakt
Jørgen Pagh
Senior energirådgiver
Til top