Energirådgivning for Trolle Advokater

Besparelser på flere forskellige energikilder hos Trolle Advokatfirma

EWII Energi har igennem en årrække ydet mere målrettet energirådgivning til små og mellemstore virksomheder, og det kan godt betale sig at få en energirådgiver på besøg. Det fandt advokatfirmaet Trolle ud af efter et besøg af EWIIs energirådgiver. Opmærksomhed på flere forskellige energikilder kan give store besparelser i energiforbruget. Ved at optimere på både belysning, pumper og frikøl i deres kontorer, kan de spare godt 12% på deres energiforbrug.

EWII har givet os en indsigt i vores energiforbrug som vi ikke havde tidligere. Vi kan nu se, at der er mange steder vi kan spare på energien i vores virksomhed.

Lilly Iversen, Økonomichef, Trolle Advokatfirma

 

Besparelsespotentiale efter Energioversigt*: 10%
Besparelsespotentiale efter Energirapport**: 12,1%

*En Energioversigt viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Oversigten udarbejdes efter en samtale mellem energirådgiver og virksomhed.

**En Energirapport viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Rapporten udarbejdes efter Energioversigten ved behov. En energirådgiver kommer ud på virksomheden og gennemgår fysisk virksomhedens energimæssige tilstand.

 

EWIIs energirådgivere har stor erfaring med at udarbejde besparelsespotentialer. Læs en case fra Fredericia Tankvognsudstyr her. 

Kontakt os, hvis I har spørgsmål

casper olsen
Casper Brejnbjerg Olsen
Key Account Manager
30 17 20 08
clbo
Claus Bøje
Afdelingsleder
30 17 19 75
Nadia Sheikh EWII Energi
Nadia Sheikh
Erhvervssælger
73 63 31 68
Til top