Energirapport giver klart billede af mulige forbedringer

Hos Wirtgen Denmark A/S, som er en del af Wirtgen Group der er teknisk førende inden for entreprenørmaskiner, besluttede man sig for at få foretaget en Energianalyse. Der blev fundet besparelser på både belysning, varmekilder og solceller. Ved at få disse energikilder optimeret vil Wirtgen Denmark A/S kunne se frem til en energibesparelse på 9,9 %.

Forløbet har været rigtigt godt og gennemgang af analysen meget seriøs og forklarende. Analysen giver et klart billede af, hvor vi kan foretage forbedringer, hvor meget vi vil kunne spare og hvad forbedringen vil koste.

Søren Jacobsen, Regnskabschef, Wirtgen Denmark A/S

 

Besparelsespotentiale efter Energioversigt*: 9 %
Besparelsespotentiale efter Energirapport**: 9,9 %


*En Energioversigt viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Oversigten udarbejdes efter en samtale mellem energirådgiver og virksomhed.
**En Energirapport viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Rapporten udarbejdes efter Energioversigten ved behov. En energirådgiver kommer ud på virksomheden og gennemgår fysisk virksomhedens energimæssige tilstand.

 

Vil du kende din virksomheds energipotentiale?

Vi hjælper gerne med at udarbejde en Energianalyse af din virksomhed, så du også kan finde dit besparelsespotentiale. Klik på "Ring mig op", så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale.

 

Ring mig op

To ewii energirådgivere undersøger energipotentialet hos Zederkof
Kundecase: Zederkof A/S

Zederkof A/S i Fredericia, Skandinaviens førende leverandør af møbler, inventar, isenkram og storkøkken til caféer, restauranter og events, fik deres kontor og showroom på i alt 700 m2 kigget efter i sømmene og EWII fandt stort potentiale for besparelser på belysning.

 

Se case for Zederkof

LED lysstofrør i loft
Skift til LED i hele virksomheden

Der er mange fordele ved at udskifte eksisterende lyskilder til LED lys i din virksomhed. Nogle af fordelene er mindre CO2-udslip, mindre energiforbrug og forbedret indeklimaet for jeres medarbejdere.

Og med en finansieringsaftale påvirker det ikke likviditeten.

Se flere fordele ved LED finansiering

Jørgen Pagh EWII Energirådgivning
Kontakt
Jørgen Pagh
Senior Energirådgiver
Til top