Zederkof deler deres erfaring om energirådgivning

Stort besparelsespotentiale på belysning hos Zederkof A/S

Zederkof A/S i Fredericia der er Skandinaviens førende leverandør af møbler, inventar, isenkram og storkøkken til café, restaurant og event, fik deres kontor og showroom på i alt 700 mkigget efter i sømmene for at finde energibesparelser. Efter et besøg af EWIIs energirådgivere og udarbejdelse af en Energirapport, kom de frem til et stort besparelsespotentiale på belysningen på 17,5%. Det fysiske besøg gav en betydelig merbesparelse i forhold til den oprindelige Energioversigt.

Samarbejdet med EWIIs energirådgivere er kørt fint lige fra start. Et besparelsespotentiale på 17,5% på vores belysning er stort. Vi vil til enhver tid vælge EWII igen, hvis vi skal have energirådgivning i vores virksomhed.

Lars Madsen, Økonomi- og administrationschef i Zederkof A/S

 

Besparelsespotentiale efter Energioversigt*: 9%

Besparelsespotentiale efter Energirapport**: 17,5%


*En Energioversigt viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Oversigten udarbejdes efter en samtale mellem energirådgiver og virksomhed.

**En Energirapport viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Rapporten udarbejdes efter Energioversigten ved behov. En energirådgiver kommer ud på virksomheden og gennemgår fysisk virksomhedens energimæssige tilstand.

 

EWIIs energirådgivere har stor erfaring med at udarbejde besparelsespotentialer. Læs en case fra Trolle Advokatfirma her. 

Mike Boysen Lauridsen EWII Energirådgivning
Kontakt
Mike Boysen Lauridsen
Projektleder
Til top