Stort potentiale for besparelse på belysning hos Zederkof A/S

Zederkof A/S i Fredericia der er Skandinaviens førende leverandør af møbler, inventar, isenkram og storkøkken til café, restaurant og event, fik deres kontor og showroom på i alt 700 mkigget efter i sømmene for at finde energibesparelser. Efter et besøg af EWIIs energirådgivere og udarbejdelse af en Energirapport, kom de frem til et stort besparelsespotentiale på belysningen på 17,5 %. Det fysiske besøg gav en betydelig merbesparelse i forhold til den oprindelige Energioversigt.

Samarbejdet med EWIIs energirådgivere er kørt fint lige fra start. Et besparelsespotentiale på 17,5 % på vores belysning er stort. Vi vil til enhver tid vælge EWII igen, hvis vi skal have energirådgivning i vores virksomhed.

Lars Madsen, Økonomi- og administrationschef i Zederkof A/S

 

Besparelsespotentiale efter Energioversigt*: 9 %

Besparelsespotentiale efter Energirapport**: 17,5 %


*En Energioversigt viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Oversigten udarbejdes efter en samtale mellem energirådgiver og virksomhed.
**En Energirapport viser et besparelsespotentiale på energiforbrug i %. Rapporten udarbejdes efter Energioversigten ved behov. En energirådgiver kommer ud på virksomheden og gennemgår fysisk virksomhedens energimæssige tilstand.

 

Vil du kende din virksomheds energipotentiale?

Vi hjælper gerne med at udarbejde en Energianalyse af din virksomhed, så du også kan finde dit besparelsespotentiale. Klik på "Ring mig op", så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale.

 

Ring mig op

LED lysstofrør i loft
Skift til LED i hele virksomheden

Der er mange fordele ved at udskifte eksisterende lyskilder til LED lys i din virksomhed. Nogle af fordelene er mindre CO2-udslip, mindre energiforbrug og forbedret indeklimaet for jeres medarbejdere.

Og med en finansieringsaftale påvirker det ikke likviditeten.

Se flere fordele ved LED finansiering

Hotel Comwell Kolding har fået store energibesparelser
Comwell Hotel Kolding

I 2006 begyndte Comwell Hotel Kolding at arbejde systematisk med energioptimering. Siden da har de formået at opnå energibesparelser på 30 % selv om overnatningerne er steget med 45 % i samme periode.

Se case for Comwell

Jørgen Pagh EWII Energirådgivning
Kontakt
Jørgen Pagh
Senior Energirådgiver
Til top