Energirådgiver midt i en gennemgang med kunde

Mere konkurrencedygtig med energioptimering

En effektiv udnyttelse af virksomhedens energiforbrug er ofte den direkte vej til store økonomiske besparelser samt miljø- og konkurrencemæssige fordele.

Energioptimering - vejen til besparelser

Jeres virksomhed kan drage nytte af den omfattende viden EWII har opbygget gennem årene på energiområdet - en viden, som vores energirådgivere gerne deler ud af. Rådgivning i energioptimering omfatter alle forsyningsarter - både el, vand og fjernvarme.

Vi tilbyder energirådgivning til alle virksomheder i hele landet. Energirådgivningen omfatter en kortlægning af energiforbruget, hvor forbruget opdeles, f.eks. i hovedområder:

  • Køleanlæg
  • Ventilationsanlæg
  • Proces- og trykluftanlæg
  • Belysning
  • Bygningsinstallationer
  • Kontorudstyr
  • Standby forbrug
  • Gode forslag til virksomheden

 

På baggrund af kortlægningen udarbejder vi konkrete optimeringsforslag til energi- og vandbesparelser med beregninger for investeringer og tilbagebetalingstider.

Rådgivning i energioptimering kan udføres for hele virksomheden eller for enkelte områder helt efter kundens ønsker. Små og mellemstore virksomheder kan få gode råd om besparelser inden for el, vand og varme hos EWIIs energirådgivere. Vi giver individuel energirådgivning og udarbejder tilbud inden opstart.

Sådan forløber energirådgivningen

Rådgivningen starter med et indledende møde, hvor jeres behov bliver klarlagt, og det videre forløb aftales. Derefter går vi en tur rundt i virksomheden for at notere alle installationer. Dette bruger vi til at udarbejde en kortlægning over jeres energiforbrug og for at definere indsatområderne.

Efterfølgende udarbejder vi et forslag til energibesparende tiltag ud fra jeres økonomiske retningslinjer.

Læs mere 

Procesventilationen suger i mange fabriks- og industribygninger luften fra de opvarmede haller og sender den direkte ud i det fri. Læs mere om hvordan Moldow A/S stoppede med at fyre for gråspurvene.

Vi har hjulet mange kunder med at spare på energien. Læs vores cases

 

 

Produktet henvender sig til virksomheder med et forbrug > 100.000 kWh.

Se alle vores energi produkter

Jørgen Pagh EWII Energirådgivning
Kontakt
Jørgen Pagh
Senior Energirådgiver
Til top