Energipotentiale Produktionsvirksomheder
Der kan optimeres i alle virksomheder
Skal vi finde jeres energipotentiale?

39,6 % af energiforbruget ligger uden for arbejdstiden

Jeres energipotentiale handler ikke udelukkende om virksomhedens størrelse. Det handler om at forstå og optimere energiforbruget, og det gør vi hos EWII. Vi har udført energioversigten for over 100 forskellige virksomheder på tværs af brancher, og I kan læse meget mere om deres energipotentiale i de beskrevne cases. 

Vores store erfaring giver os mulighed for at benchmarke jer op mod nøgletal for andre virksomheder, der ligner jer og se, hvor I med fordel kan finde optimeringspotentialet. 

Erfaring viser, at 39,6 % af energiforbruget ligger uden for arbejdstiden. Kombinationen af adfærd og teknik betyder, at vi kontrollerer, om I med fordel kan justere styringen på lys, varme og ventilation. For mange virksomheder handler det typisk om udstyr og maskiner, der startes for tidligt eller slukkes for sent. Er ventilationen tændt unødigt og bliver der tændt lys overalt i virksomheden, selvom det kun er dele, der er i brug? Det kan også være, at jeres lyskilder med fordel kan skiftes til LED.

 

Ring mig op

 

”Vi har længe savnet en energispareindsats målrettet de utallige små og mellemstore virksomheder, som aktørerne i energisparemarkedet hidtil ikke har haft relevante tilbud til.Energioversigten er derfor et velkomment og relevant værktøj at bruge i disse virksomheder. EWII giver med værktøjet mulighed for at anskueliggøre, hvor og hvordan man finder besparelser på en let måde.”

Henrik Lilja, Energipolitisk konsulent, Håndværksrådet

Energipotentiale Fredericia Tankvognsudstyr
Fredericia Tankvognsudstyr

Fredericia Tankvognsudstyr ønskede et kompetent bud på, hvor der kunne hentes energibesparelser.

Besparelsespotentiale efter energioversigt: 14 %

 

Læs hele casen

Wirtgen Danmark A/S
Wirtgen Danmark A/S

Med energioversigten blev der især kigget på belysningen, hvor udskiftning til LED, de steder hvor det var muligt, gemte på store besparelser. Derudover blev ventilationsanlæggets indstillinger optimeret og varmekilderne gennemgået.

Besparelsespotentiale efter energioversigt: 9 %

 

Læs hele casen

 

Se cases fra andre brancher

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
FÅ REALISERET JERES ENERGIPOTENTIALE
Vi sidder klar til at hjælpe jer.

Sådan finder vi jeres energipotentiale

Vi giver nu små og mellemstore virksomheder mulighed for at få udarbejdet en energioversigt, hvor vi ser på jeres samlede energiforbrug, dvs. jeres forbrug af el, vand og varme i hele virksomheden. 

På den måde finder vi besparelser, der rækker langt ud i fremtiden, for uanset hvordan man vender og drejer det, så er den billigste energi den, I ikke bruger.

 

Indledende analyse
Vi kigger på teknik, adfærd og analyserer rytmen på jeres energiforbrug i løbet af året. Således kan vi se fordelingen på døgnets 24 timer og holde det op imod arbejdsmønstre.
Dialog
Med udgangspunkt i informationer om jeres energidata tager vi en indledende dialog.
Analyse og resultat
Vi analyserer jeres energiforbrug. Resultatet er ikke blot et estimat af besparelsespotentialet, men også konkrete forslag til, hvordan I nemt realiserer dem.
Ring mig op
ewii skilt paa kokbjerg 30
KENDER DU EWII?
Vi sælger energi, tilbyder energirådgivning og energitekniske løsninger. Med vores vindmølleparker bidrager vi til at nå målet i den danske klimaplan, hvor 50 % af elforbruget i Danmark skal komme fra vindenergi i 2020. Koncernen er en af Trekantområdets største private arbejdspladser.
Til top