To personer taler om energistyring
Alle har et energipotentiale
Skal vi finde jeres?

VI HAR INDSIGT I ENERGIFORBRUGET HOS INSTITUTIONER OG BOLIGFORENINGER

Jeres energipotentiale handler ikke udelukkende om jeres størrelse. Det handler om at forstå og optimere energiforbruget, og det gør vi hos EWII. Vi har udført energioversigten for en lang række foreninger og institutioner, og I kan læse meget mere om deres energipotentiale i vores cases. 

Vores store erfaring giver os mulighed for at benchmarke jer op mod nøgletal for andre virksomheder, der ligner jer og se, hvor I med fordel kan finde optimeringspotentialet. 

Erfaring viser, at 39,6 % af energiforbruget ligger uden for spidsbelastningsperioderne. Kombinationen af adfærd og teknik betyder, at vi kontrollerer, om I med fordel kan justere styringen på lys, varme og ventilation. For større bygninger handler det typisk om at sikre, at styring af ventilation og varmeanlæg fungerer optimalt i forhold til virkningsgrad, og ikke mindst hvornår det kører. Der er også ofte store besparelser at hente ved at udskifte jeres lyskilder til LED og ved isolering af varmerør.


RING MIG OP

”Vi har længe savnet en energispareindsats målrettet de utallige små og mellemstore virksomheder, som aktørerne i energisparemarkedet hidtil ikke har haft relevante tilbud til. Energioversigten er derfor et velkomment og relevant værktøj at bruge i disse virksomheder. EWII giver med værktøjet mulighed for at anskueliggøre, hvor og hvordan man finder besparelser på en let måde.”

Henrik Lilja, Energipolitisk konsulent, Håndværksrådet 

Boligforeningen Dalbygade 42 fandt deres energipotentiale med EWII
Kundecase: Boligforeningen Dalbygade 42

Boligforeningen Dalbygade 42 i Kolding ønskede et kompetent bud på, hvor der kunne realiseres energibesparelser i boligforeningen. De fik af vores rådgivere ikke blot et stort indblik i deres energipotentiale, men også rådgivning om besparelsernes størrelser og tilbagebetalingstid. 

Læs mere om casen

EWII energirådgiver hjælper kunde med energipotentiale af ejendomme
Vejen Kommune

Vejen Kommune ønskede en vurdering af potentielle energibesparelser i kommunens i alt 20 haller og aktivitetscentre. Til dette formål fik Vejen Kommune af EWIIs energirådgivere udarbejdet energimærkninger og energirapporter.

Læs mere

 

Se cases fra andre brancher

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
FÅ REALISERET JERES ENERGIPOTENTIALE
Vi sidder klar til at hjælpe jer.

Sådan finder vi jeres energipotentiale

Vi giver nu små og mellemstore virksomheder mulighed for at få udarbejdet en energioversigt, hvor vi ser på jeres samlede energiforbrug, dvs. jeres forbrug af el, vand og varme i hele virksomheden. 

På den måde finder vi besparelser, der rækker langt ud i fremtiden, for uanset hvordan man vender og drejer det, så er den billigste energi den, I ikke bruger.

 

Indledende analyse
Vi kigger på teknik, adfærd og analyserer rytmen på jeres energiforbrug i løbet af året. Således kan vi se fordelingen på døgnets 24 timer og holde det op imod arbejdsmønstre.
Dialog
Med udgangspunkt i informationer om jeres energidata tager vi en indledende dialog.
Analyse og resultat
Vi analyserer jeres energiforbrug. Resultatet er ikke blot et estimat af besparelsespotentialet, men også konkrete forslag til, hvordan I nemt realiserer dem.
Ring mig op
ewii skilt paa kokbjerg 30
KENDER DU EWII?
Vi sælger energi, tilbyder energirådgivning og energitekniske løsninger. Med vores vindmølleparker bidrager vi til at nå målet i den danske klimaplan, hvor 50 % af elforbruget i Danmark skal komme fra vindenergi i 2020. Koncernen er en af Trekantområdets største private arbejdspladser.
Til top