Konkurrencebetingelser

Overordnet
Konkurrencen udbydes af EWII A/S, Kokbjerg 30, 6000 Kolding, tlf. 70 55 55 55. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Præmien er en analyse af jeres energiforbrug (herunder indledende analyse, dialog samt afsluttende analyse og resultat). Resultatet er ikke blot et estimat af besparelsespotentialet, men også konkrete forslag til, hvordan I nemt realiserer dem. Læs mere om analysen her.

Du er med i lodtrækningen, når du har udfyldt og indsendt formularen, samt bekræftet din tilmelding i den bekræftelsesmail, vi sender dig. Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet på konkurrenceformularen, så EWII kan kontakte dig angående eventuel præmie. Ansatte hos EWII A/S samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.
EWII A/S påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen. 

Hvis du vinder
Vi udlodder i alt 5 præmier - 1 pr. md. Den heldige vinder udtrækkes i starten af hver måned, ved simpel lodtrækning, og vi giver vinderen direkte besked pr. e-mail. Første udtrækning er primo juli 2019. Præmien har en værdi af 4.000,00 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.

Oplysninger om persondata
Alle deltagere i konkurrencen giver samtidig samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. EWII opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for selve konkurrencen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet en præmie. Oplysninger om deltagere der ikke har vundet, vil blive slettet senest 1 måned efter konkurrencens afslutning. Oplysninger om vindere vil blive slettet senest 6 måneder efter udlevering af præmien.

Øvrigt
EWII A/S forbeholder sig desuden retten til, uden varsel og særskilt annoncering, at ændre disse konkurrencebetingelser, såfremt dette af juridiske eller andre grunde bliver nødvendigt. Alle klager, der refererer til gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til EWII A/S eller via ewii@ewii.com. Dette skal foregå inden 14 dage efter den dag, hvor vinderen er trukket. Klager der bliver modtaget via telefon eller bliver modtaget for sent, godtages ikke.

Tilbage til konkurrence

Til top