virksomhed der udleder CO2

CO2 regnskaber

Et COregnskab er et skridt i retningen mod en mere klimabevidst strategi for din virksomhed, da det kan danne grundlag for både kort- og langsigtede reduktionsmål. Herigennem kan I opnå økonomiske besparelser som følge af energibesparelser og effektivisering. Endvidere bidrager det til at styrke virksomhedens omdømme som en social og miljøbevidst organisation.

Et COregnskab indeholder en redegørelse fra virksomhedens ledelse og en oversigt over virksomhedens væsentlige udledninger af CO2

EWII Rådgivning tilbyder at udarbejde COregnskaber for private og offentlige virksomheder. Vi kigger på alle CO2-udledende aktiviteter f.eks. energikilder, el, brændsel, varme, transport, produktionsprocesser, affald, spildevand, indirekte udledninger mv. Vi analyserer de CO2-forbrugende processer og kommer med konkrete forbedringsforslag der skaber værdi for både miljøet, bundlinjen og din virksomheds profil.

Virksomheder, der har valgt at fremlægge et COregnskab, offentliggør ofte oplysninger som virksomhedens CO2 udledninger én gang årligt.

Vil du vide mere om COregnskaber?

Ønsker du yderligere information om COregnskaber, så klik på knappen "Ring mig op" nedenfor. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Kontakt EWIIs Energirådgivere
Hvis du vil vide mere om vores ydelser.
Til top