Har du styr på din virksomheds CO2 regnskab?

CO2 regnskab

Ved du hvor meget CO2 din virksomhed udleder?

Et CO2 regnskab er et skridt i retningen mod en klimastrategi for din virksomhed, da det kan danne grundlag for både et kort- og langsigtede reduktionsmål. Herigennem kan din virksomhed opnå økonomiske besparelser som følge af energioptimering og effektivisering. Desuden bidrager det til at styrke din virksomheds omdømme som en social og miljøbevidst organisation.

Et CO2 regnskab indeholder en oversigt over virksomhedens væsentlige CO2-udledninger og en redegørelse fra virksomhedens ledelse. Virksomheder, der har valgt at fremlægge et CO2 regnskab, offentliggør ofte oplysninger som virksomhedens CO2 udledninger én gang årligt.

EWII tilbyder at udarbejde CO2 regnskaber for private og offentlige virksomheder. Vi kigger på alle aktiviteter der udleder CO2 f.eks. energikilder, el, brændsel, varme, transport, produktionsprocesser, affald, spildevand, indirekte udledninger mv.

Vi analyserer de CO2-forbrugende processer og kommer med konkrete forbedringsforslag der skaber værdi for både miljøet, bundlinjen og din virksomheds profil

Vil du kende din virksomheds CO2 udledning?

Ønsker du yderligere information, så klik på knappen "Ring mig op" nedenfor. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

Spar på varmeregningen og CP2-upslippet med en varmepumpe
Der er mange fordele ved at vælge en varmepumpe

Ved at udskifte eller supplere eksisterende varmekilde med en varmepumpe på abonnement kan din virksomhed blandt andet spare op til 25 % på varmeregningen, reducere dit CO2-udslip og slippe for uforudsete omkostninger. 

Vil du vide mere?

LED lysstofrør i loft
Skift til led i hele virksomheden

Der er mange fordele ved at udskifte eksisterende lyskilder til LED lys i din virksomhed. Nogle af fordelene er mindre CO2-udslip, mindre energiforbrug og forbedret indeklimaet for jeres medarbejdere.

Og med en finansieringsaftale påvirker det ikke likviditeten.

Se flere fordele ved LED finansiering

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Kontakt EWIIs Energirådgivere
Hvis du vil vide mere om vores ydelser.
Til top