Hvilken naturgasaftale skal I vælge

Hos EWII har vi altid gode priser på naturgas og sikre leverancer. Vi guider jer til det rette naturgasprodukt.

Vores naturgas er ligesom alle andres, men vi sikrer konkurrencedygtige priser ved dagligt at følge udviklingen på markedet. Men priserne og produkterne varierer. Samtidig er der så mange tilbud på markedet, at det kan være svært at gennemskue, hvad der er det mest fornuftige valg af naturgasaftale.

Vores anbefaling til valg af naturgasaftale

Valget af jeres aftale på naturgas er individuelt og afhænger af, om I tror på prisstigninger på markedet, hvor risikovillig I er, og hvor meget I tænker på miljøet.

Hvis I er i tvivl, er I velkommen til at kontakte os på 73 63 30 10. Vi hjælper gerne med rådgivning, så I nemmere kan træffe et valg.

Basis el fra EWII
Basis-gas
Med Basis-gas får I en gennemsnitspris, som følger Energitilsynets beregninger. Prisen bliver fastsat kvartalsvis på baggrund af priserne for det foregående kvartal. I kan frit udtræde af Basis-gas med løbende måned + en måneds varsel og vælge et af vores øvrige produkter.

Ring til og bestil 70 55 55 55
Spot el fra EWII
Børspris
Ønsker I en lav pris, vil vi anbefale, at I skifter til Børspris. Børspris fastsættes dag for dag på baggrund af udviklingen på naturgasbørsen Gaspoint Nordic. Det betyder, at Børspris over tid bør give jer den laveste naturgaspris.  

Ring på og bestil 70 55 55 55 

Fastpris el fra EWII
Fastpris
Ønsker I at kende prisen og have sikkerhed i budgettet, vil vi anbefale, at I skifter til Fastpris-naturgas. Lige nu anbefaler vi en aftale over 2 år. Fastprisen ligger for tiden ganske fornuftigt for de længerevarende kontrakter, og det kan I med fordel udnytte.  
 

Ring på og bestil 70 55 55 55

Tine Hansen EWII Energi
Tine Hansen
Erhvervssælger
73 63 31 62
Nadia Sheikh EWII Energi
Nadia Sheikh
Erhvervssælger
73 63 31 68
Jeanette Virkus, EWII Energi
Jeanette Virkus
Kundekonsulent
73 66 31 65
Michael Rohde, EWII Energi
Michael Rohde
Analytiker
Til top