Spar på varmeregningen og CO2-udledningen med en varmepumpe til erhverv

Varmepumper til erhverv

Med en varmepumpe på abonnement får din virksomhed en driftssikker og CO2-neutral varmeløsning. Du sparer op til 25 % på varmeregningen og slipper for drift, vedligehold og nedetid. Det giver besparelser på bundlinjen og en grønnere virksomhedsprofil.

Grønne tal på bundlinjen og grønnere virksomhedsprofil

En varmepumpe til erhverv er en komplet løsning. Med en varmepumpe på abonnement opnår din virksomhed besparelser på bundlinjen og får en grønnere profil. Derudover slipper du for uforudsete udgifter med en fast abonnementspris.  

>>Læs om fordelene

Vil du vide mere?

Vi hjælper gerne med at finde den rigtige løsning til din virksomhed. Klik på "Ring mig op" - så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

Spar op til 25 % på varmeregningen
Grøn og miljøvenlig virksomhedsprofil
Lav investering og fast abonnementspris
Professionel og personlig rådgivning

Hvad kan din virksomhed spare?

Er du nysgerrig på at udforske, hvad din virksomhed kan spare med en varmepumpe på abonnement, kan du prøve vores beregner. 

I beregneren får du et estimat på, hvad din virksomheds potentielle besparelse er ved at skifte den nuværende varmekilde til en varmepumpe på abonnement. Derudover kan du se, hvor meget du kan reducere virksomhedens CO2-udslip.
 

>>Beregn din besparelse

 

Spar på CO2 udledningen med en varmepumpe
Grøn profil med varmepumpe til erhverv

En varmepumpe på abonnement er den ideelle løsning, hvis din virksomhed skal leve op til regeringens krav om at mindske CO2-udsplippet. 

Faktisk kan du reducere virksomhedens CO-2udslip med op til 100 % i forhold til andre varmekilder. Det kræver blot, at varmepumpen til din virksomhed er forsynet med el fra vedvarende energikilder som vindmøller eller solceller. 

prisen på en varmepumpe til erhverv
Komplet og driftssikker varmeløsning

Med en varmepumpe til erhverv sørger vi for, at det hele fungerer. Med i abonnementet får du nemlig fast overvågning og service af vores eksperter. Det gør, at du slipper for at bekymre dig om drift, vedligeholdelse, service og nedetid.

Prisen er fast, så du altid har det økonomiske overblik, og du betaler kun for dit forbrug. Vi varetager derfor hele processen, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. 

Sådan forløber processen
Møde
Vi afdækker jeres behov og laver en beregning ud fra data.
Beregning
Vi udarbejder et tilbud og gennemgår det med jer.
Workshop
Vi afholder workshop, hvis estimat godkendes.
Projektet
Vi står for al koordinering og varetager hele processen.
Service
Vi servicerer og vedligeholder varmepumpen efter installation.
Drift
Vi overvåger varmepumpen og sikrer driftsgaranti.

Optimal drift. Året rundt. Garanteret.

Når du vælger en varmepumpe på abonnement til erhverv, installerer vi varmepumpen hos dig og tager ansvaret for, at anlægget kører optimalt året rundt. Du betaler kun for abonnementet og dit forbrug. Det betyder, at vi påtager os risikoen og udgiften, hvis varmepumpen har en lavere virkningsgrad og ydeevne en forventet.

EWII ejer varmepumpen, som vi overvåger digitalt, og påtager os ansvaret for driften og den løbende vedligeholdelse. På den måde minimerer vi nedetiden på anlægget og sikrer en høj leveringssikkerhed.

Vi påtager os derfor også risikoen og udgiften, hvis varmepumpen har en lavere virkningsgrad og ydeevne end forventet.

>>Se hvordan varmepumpen fungerer

EWII drifter og overvåger din virksomheds varmepumpe

 

NTG holder varmen med en varmepumpe på abonnement
Case: Miljøvenlige besparelser hos NTG

Hos NTG Continent A/S i Kolding har de skiftet det gamle gasfyr til en varmepumpe, så nu holder de varmen på en miljøvenlig måde.

Det er et stort skridt i en mere bæredygtig og klimavenlig retning for transportvirksomheden. Med skiftet har NTG fået en varmeløsning, der er 100 % CO2 neutral.

Se deres varmepumpeløsning

Varmepumpe på abonnement ved Sjølund-Hejls Skole
Case: Grønne besparelser hos Kolding Kommune

Kolding Kommune har valgt at supplere eksisterende gasfyr på Sjølund-Hejs Skolen med en luft til vand varmepumpe på abonnement. Det er en miljøvenlig løsning, der sikrer en væsentlig CO2-reduktion, som støtter op om kommunens grønne vision.

Læs om varmepumpeløsningen

Få hjælp til at søge tilskud

En varmepumpe til erhverv bliver defineret som et energibesparende tiltag. Det betyder, at du kan søge erhvervstilskud, hvis du vælger en varmepumpe på abonnement.

Investerer du i en varmepumpe til erhverv, er det derfor vigtigt, at du får søgt om tilskud på rette tidspunkt og får udfyldt ansøgningen korrekt. Det kan være ret komplekst, men det hjælper vi naturligvis med, når du vælger en varmepumpe på abonnement hos EWII.
 

>>Læs om energitilskud

Ofte stillede spørgsmål om varmepumper på abonnement til erhverv

Med en varmepumpe på abonnement kan din virksomheds varmeudgifter reduceres med op til 25 %. Derudover nedbringer du dit CO2 udslip og giver din virksomhed en mere bæredygtig og miljøvenlig profil. Hvis du gerne vil have tryghed og sikkerhed omkring varmeomkostningerne i fremtiden, så skal du vælge en varmepumpe på abonnement. 

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.com
51 15 23 87

Alle virksomheder i Danmark med brofast forbindelse kan få installereret en varmepumpe på abonnement.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.com
51 15 23 87

En grundregel er, at jo lavere fremløbstemperatur du kan nøjes med for at holde varmen i bygningen jo bedre økonomi får du på varmepumpen.

Gulvvarme er rigtig god sammen med varmepumper, mens gamle radiatorer kræver høj fremløbstemperatur med dårlig virkningsgrad på varmepumpen tilfølge.

Skal du lave meget varmt brugsvand, skal du også være opmærksom, da det også giver en dårligere virkningsgrad total.

For virksomheder uden for et fjernvarmeområde, vil en varmepumpe på abonnement være en økonomisk, bæredygtig og miljørigtig løsning, hvis du ønsker at reducere din varmeregning og dit nuværende CO2 udslip.

Virksomheder der kan have gavn af løsningen er:

  • Landbrug
  • Erhvervsbygninger (kontor, handel og service, lagerbygning og produktionshal)
  • Skoler og andre offentlige bygninger (daginstitution, plejehjem, børnehave og vuggestue)
  • Boligforeninger og boligblokke

En varmepumpe har en meget høj driftssikkerhed, hvis installationen er lavet korrekt og der er strøm i nettet. Med varmepumper på abonnement er alle udgifter til drift og vedligehold indeholdt i prisen, så der kommer ingen uforudsete omkostninger i kontraktens løbetid.

Du kan også selv tegne en fuld service forsikring (tryghedsgaranti) i op til 10 år, så du kender omkostningen til drift og vedligeholdelse på nogle varmepumpemodeller. Du kan vælge at købe en varmepumpe, og selv stå for reparationer og vedligehold.

Kontakt vores energikonsulent for yderligere information:

Henrik Michael Lauritzen
hlau@ewii.com
51 15 23 87

Kontakt os om varmepumper til erhverv

Alex Falkenstrøm, EWII Energi
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Henrik Michael Lauritzen, EWII Energi
Henrik Michael Lauritzen
Erhvervskonsulent
51 15 23 87
Til top