Kender du denne enkle metode til at spare penge og reducere CO2?

Med en varmepumpe på abonnement sparer din virksomhed både penge og skåner miljøet.

En varmepumpe er et miljøvenligt alternativ til opvarmning med fossile brændstoffer. Her er fem fordele med en varmepumpe på abonnement.

1: En CO2 neutral varmekilde

Vil din virksomhed leve op til regeringens krav om at mindske CO2 udslippet og skåne miljøet? Så kan en varmepumpe være en god ide. Sådan kan din virksomhed reducere CO2 reduktionen med op til 100 % i forhold til andre varmekilder. Det kræver, at varmepumpen forsynes med el fra vedvarende energikilder som vindmøller.

2: Forbedret varmeøkonomi

En varmepumpe anvender luftens eller jordens naturlige varme. Den er økonomisk fordelagtig, fordi du over tid sparer penge på varmeforbruget. Mange virksomheder kan reducere deres varmeudgifter med op til 25 % med en varmepumpe på abonnement.

3: Ingen drift og vedligehold

En varmepumpe er driftssikker og kræver ikke mange ressourcer til vedligehold. Med en varmepumpe på abonnement fra EWII, slipper du helt for bekymringer. Vi sørger for vedligehold, og at de nødvendige og lovpligtige eftersyn bliver foretaget. 

4: Stor gevinst med en lav investering

Det kræver naturligvis en investering at vælge en CO2 neutral og økonomisk fordelagtig varmeløsning. Helt præcist 15 % af totalprisen for projektet. Men investeringen bliver reelt tilbagebetalt over en periode, i de besparelser din virksomhed opnår. Normalt kan der opnås en tilbagebetalingstid på investeringen på mellem 2-7 år. Det giver en forrentning af de investerede penge på mellem 14-50 %.

5: Ingen overraskelser

Vi er med dig hele vejen. Fra de indledende overvejelser indtil du vælger en varmepumpe på abonnement. På den måde kender du alle omkostninger. Vi sørger for, at anlægget bliver installeret og indstillet optimalt. Så kan du koncentrere dig om din forretning og dine kunder. 

>>Du kan også downloade de fem fordele her

Vil du vide mere om varmepumper på abonnement?

Hos EWII kan vi hjælpe dig og din virksomhed med en varmepumpe på abonnement - til gavn for din økonomi og vores fælles miljø. Klik på "Ring mig op" - så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

sådan virker en luft til vand varmepumpe
Luft til vand varmepumpe til erhverv

Vores varmepumper på abonnement er typen luft til vand. Det er både en grøn, driftssikker og effektiv varmekilde, som passer til bygninger, der har et vandbåret opvarmningssystem. Derudover er det på længere sigt en investering, der vil give din virksomhed en økonomisk besparelse på varmeregningen.

Vil du vide mere?

prisen på en varmepumpe til erhverv
Pris på varmepumpe

Med en varmepumpe på abonnement betaler din virksomhed kun for det reelle forbrug og en fast abonnementspris. 

Vi udregner en individuel pris, hvor vi tager højde for tilslutningsbidragets størrelse og jeres eksisterende varmeforbrug, som matcher din virksomheds varmebehov. 

Se prisen

Kontakt os om varmepumper til erhverv

Alex Falkenstrøm, EWII Energi
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Henrik Michael Lauritzen, EWII Energi
Henrik Michael Lauritzen
Erhvervskonsulent
51 15 23 87
Til top