Grøn profil med CO2-neutral varmekilde

Når din virksomhed investerer i varmepumpe på abonnement, får virksomheden ikke blot en grønnere profil, men du gør også en aktiv forskel for klimaet. Få indblik i, hvordan en CO2-neutral varmekilde er med til at gøre en forskel.

Klæd din virksomhed på til grøn omstilling

En afgørende faktor, når din virksomhed investerer i en varmpumpe på abonnement, er, at du kan reducere din virksomheds CO2-udledning med op til 100 % i forhold til andre varmekilder. Det kræver blot, at varmepumpen er forsynet med grøn el, der stammer fra vedvarende energikilder som vindmøller.

>>Udforsk vores varmepumper

 

Se din virksomheds CO2-besparelse

Reducering af CO2 har fået flere virksomheder til at få øjnene op for grøn omstilling – og det er med god grund. Ikke nok med at din opvarmning med en CO2-neutral varmekilde giver virksomheden en grøn profil, men den giver også grønne tal på bundlinjen. 

I vores beregner kan du gå på opdagelse og se, hvad du kan spare med en varmepumpe. Her kan du både se, hvad du sparer i CO2, samt hvad du sparer i kroner og øre. 

 

Bliv klar til den nye klimalov

Danmarks nye klimalov stiller krav til grøn omstilling i industri og erhvervslivet. På kort sigt skal Danmarks udledning af drivhusgasser reduceres med 70 % i 2030. For at nå det mål, betyder det blandt andet en udfasning af olie- og gasfyr. 

Det er en omstilling, som kræver en dedikeret indsats af os alle. Til gengæld er det også en omstilling, der på sigt betyder gode besparelser – både økonomisk og klimamæssigt. 

 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at ringe til os på 73 63 30 10 til en uforpligtende samtale - eller du kan klikke på "Ring mig op". Så ringer vi dig op snarest muligt.

 

Ring mig op

Spar på CO2 udledningen med en varmepumpe
Udfasning af fossile brændstoffer

Når din virksomhed skal minimere brugen af fossile brændstoffer til opvarmning, har du to muligheder. Enten af få etableret fjernvarme eller installeret en varmepumpe.

Fjernvarme kræver dog, at det er muligt i din virksomheds område. Hvis fjernvarme ikke er en mulighed, er varmepumper et godt alternativ, som er nemt og hurtigt at skifte til. Tilmed reducerer det jeres CO2 udslip betydeligt.

prisen på en varmepumpe til erhverv
Bedre bundlinje med bæredygtig business

Én ting er, at en varmepumpe på abonnement giver en grøn profil til virksomheden, men en anden vigtig fordel er, at der er mulighed for at udnytte energien mere økonomisk og miljøvenligt.

Energibesparelser har nemlig afgørende betydning for både miljø og din bundlinje – og der er formentligt flere steder, hvor din virksomhed med få tiltag kan spare på energien. Det kan eksempelvis være ventilation, belysning eller adfærd.

EWII har egne vindmølleparker

Når det kommer til grøn omstilling, går EWII forrest alle de steder, vi kan. Det er blandt andet én af grundene til, at vi har vindmølleparker i både Danmark, Tyskland og Sverige.

Formålet med vindmølleparkerne er at fremme vedvarende energikilder. Det gør, at din virksomhed har mulighed for at reducere CO2-udledningen med op til 100 % i forhold til andre varmekilder ved at forsyne varmpumpen med el fra de vedvarende energikilder.

Vindmoeller med blaa himmel

Vi tager ansvar i den bæredygtige udvikling

Hos EWII er vi drevet af vores nysgerrighed. Vi udvikler, innoverer og deler det, vi finder ud af. Det har vi gjort i mere end 150 år, og det stopper vi ikke med at gøre. Tværtimod. 

For din virksomhed betyder det, at når du investerer i en varmepumpe hos EWII, kan du altid vide dig sikker på, at vi sikrer den mest optimal drift – til gavn for din bundlinje og miljøet.

Kontakt os om varmepumper til erhverv

Alex Falkenstrøm, EWII Energi
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Henrik Michael Lauritzen, EWII Energi
Henrik Michael Lauritzen
Erhvervskonsulent
51 15 23 87
Til top