Rentabel varmepumpeøkonomi

Vil din virksomhed investere i en varmepumpe på abonnement, skal det økonomiske fundament være på plads. Det hjælper vi dig med hos EWII. Vi giver dig indblik i, hvordan varmepumpeøkonomien kan se ud for din virksomhed.

De økonomiske fordele er individuelle

Når det kommer til virksomheders varmepumpeøkonomi, er der ikke en one size fits all-løsning. Det skyldes, at prisen er individuel, hvor vi altid tager højde for størrelsen på tilslutningsbidraget og det eksisterende varmeforbrug, som vi matcher til dine behov.

Du betaler kun for dit reelle varmeforbrug og får altid en fast lav pris. Derudover betaler du et månedligt abonnement, som dækker installation, service og reparation - det gør, at vi kan sammensætte din varmepumpeøkonomi, så den bliver så rentabel som muligt.

>>Udforsk vores priser

Reducér varmeudgifterne med op til 25 %
Forrentning på investering op til 50 %
Tilbagebetalingstid på 2-7 år
Lav investering og fast abonnementspris
Ring mig op
prisen på en varmepumpe til erhverv
Lav investering og kort tilbagebetalingstid

Investerer din virksomhed i en CO2-neutral og økonomisk løsning med en varmepumpe på abonnement, kræver det som minimum en investering på 15 % af totalprisen. Typisk vil der være en tilbagebetalingstid på 2-7 år, som giver en forrentning af virksomhedens investering på 14-50 %.

Hvad kan min virksomhed spare?

Det korte svar er, at det afhænger din virksomheds nuværende varmekilde og forbrug. I de fleste tilfælde vil der ikke blot være en økonomisk gevinst, men du vil også reducere virksomhedens CO2-udslip betragteligt.
Er du nysgerrig på at se, hvad din virksomhed kan spare, kan du gå på opdagelse i vores beregner. Her får du et overblik over, hvad din virksomhed potentielt kan spare – både i kroner og CO2.
 

 

Vi hjælper med at søge tilskud

Investerer du i varmepumpe på abonnement, har du mulighed for at søge tilskud. Det skyldes, at en varmepumpe er et energibesparende tiltag, som gør, at du kan søge erhvervstilskud. 

Det kan dog være en smule komplekst at få udfyldt ansøgningen korrekt, hvis vi selv skal sige det. Men bare rolig, det sørger vi naturligvis for at gøre for dig.

 

Grøn varmepumpeøkonomi

Én ting er, at du med en varmepumpe på abonnement får en driftssikker varmeløsning, der sikrer virksomheden besparelser på bundlinjen. Men én anden væsentlig faktor – og for mange lige så vigtig - er, at din virksomhed får en grønnere profil.

Med en varmpumpe kan du reducere virksomhedens CO2-udledning med op til 100 % i forhold til andre varmekilder. Det kræver blot, at varmepumpen er forsynet med grøn el fra vedvarende energikilder som vindmøller.

>>Få en grønnere profil

Vindmoeller med blaa himmel

Økonomisk gevinst ved at skifte varmeløsning

Lad os antage, at din virksomheds nuværende varmekilde er et gasfyr med et forbrug på 30.000 Nm3 årligt til 6,1 kr. pr. Nm3. Det giver en årlig omkostning på 183.000 kr. Den samlede CO2-udledning vil i dette tilfælde så være 68 tons årligt, hvis vi antager, at der udledes 2,26 kilo CO2 for hver Nm3. 

Bliver gasfyret suppleret eller helt erstattet med en varmepumpe på abonnement, vil din virksomhed som minimum opnå en årlig besparelse på 40.000 kr. i varmeudgifter, mens CO2-udledningen reduceres med op til 85 %, svarende til 58 tons CO2 om året. 
Eksemplet giver en forrentning af investeringen på 59 % og har en tilbagebetalingstid på 1,7 år. Mellemregninger som pris pr. kWh, investeringsprisen og abonnementsprisen er udeladt, da det er individuelt fra virksomhed til virksomhed. 
 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at ringe til os på 73 63 30 10 til en uforpligtende samtale - eller du kan klikke på "Ring mig op". Så ringer vi dig op snarest muligt.

 

Ring mig op

 

Vi garanterer en sund varmepumpeøkonomi

EWII installerer varmepumpen hos dig og tager ansvaret for, at anlægget kører optimalt året rundt. Vi påtager os derfor også både risikoen og udgiften, hvis varmepumpen har en lavere virkningsgrad og ydeevne end forventet.

EWII ejer varmepumpen, som vi overvåger digitalt, og påtager os ansvaret for drift og vedligeholdelse. På den måde minimerer vi nedetiden og sikrer høj leveringssikkerhed.

Kontakt os om varmepumper til erhverv

Alex Falkenstrøm, EWII Energi
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Henrik Michael Lauritzen, EWII Energi
Henrik Michael Lauritzen
Erhvervskonsulent
51 15 23 87
Til top