EWII vindmøller ved solopgang
Elaftaler tilpasset jeres behov og forbrug

Køb el fra EWII

Vi sikrer dig den bedste elaftale i forhold til din virksomheds behov og forbrug. 

På den måde får du en elaftale der afspejler sig på bundlinjen samt rådgivning til en effektiv udnyttelse af virksomhedens energiforbrug - den direkte vej til økonomiske besparelser.

Vi forvalter porteføljen, så det bliver en langsigtet og aktiv forvaltning af el over en årrække. Ved at tilvælge vindstrøm til elaftalen sikrer vi klimavenlig strøm, og at indkøb af el er certificeret.

Ved et forbrug på under 100.000 kWh har din virksomhed flere muligheder, når du skal vælge elprodukt hos EWII.

Der er nemlig forskel på, om du er til tryghed, risikovillighed eller bæredygtighed.

Vi står klar til at hjælpe dig med den rette elaftale

Ønsker du yderligere information om elaftaler eller en gennemgang af jeres nuværende aftale, så klik på "Ring mig op".
Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om el.

 

Ring mig op

Produkter
Med Fast pris får I en fast elpris og undgår svingninger på elprisen.
Med Standard pris får I en gennemsnitspris som fastsættes kvartalsvis.
Med Variabel pris betaler I den reelle elpris, da prisen fastsættes time for time.
Fordele ved køb af el hos EWII
Altid gode elpriser
Vi giver et overblik af elpriserne og en kvalificeret anbefaling tilpasset din virksomhed.
Erfarne konsulenter
Vi rådgiver om valg af el og forbrug ud fra vores mange års erfaring om elmarkedet.
Nemt overblik
På Selvbetjeningen har I altid et nemt overblik over jeres forbrug og regninger.
Stabil leverandør
EWII er en stabil elleverandør med mere end 150 års erfaring i elbranchen.

39,6 % af energiforbruget ligger uden for arbejdstiden

Energipotentiale handler ikke udelukkende om virksomhedens størrelse. Det handler om at forstå og optimere energiforbruget, og det gør vi hos EWII. Vi har udført energioversigten for over 100 forskellige virksomheder på tværs af brancher, og du kan læse meget mere om deres energipotentiale i de beskrevne cases

Vores store erfaring giver os mulighed for at benchmarke din virksomhed op mod nøgletal for andre virksomheder, der ligner din og se, hvor du med fordel kan finde optimeringspotentialet. 

Erfaring viser, at 39,6 % af energiforbruget ligger uden for arbejdstiden. Kombinationen af adfærd og teknik betyder, at vi kontrollerer, om du med fordel kan justere styringen på lys, varme og ventilation. For mange virksomheder handler det typisk om udstyr og maskiner, der startes for tidligt eller slukkes for sent. Er ventilationen tændt unødigt og bliver der tændt lys overalt i virksomheden, selvom det kun er dele, der er i brug? Det kan også være, at jeres lyskilder med fordel kan skiftes til LED.

Bliv kontaktet om din virksomheds energipotentiale

Ønsker du at høre mere om jeres mulighed for energioptimering, så klik på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

 

Ofte stillede spørgsmål

Med en Standard pris elaftale får I gennemsnitsprisen, som I låser jer fast på for et kvarter ad gangen. I kender således prisen for en kort periode. Standard pris er en god løsning, hvis I vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde jer for længe ad gangen.

Læs mere om Standard pris

I skal henvende jer til den ønskede leverandør af markedsel. Med den nye leverandør indgår I en aftale, der på fastlagte betingelser gælder for en bestemt periode. I skal være opmærksomme på, at jeres el stadig kommer via de samme ledninger og samme netselskab som tidligere. Netselskabet informerer jer nærmere om aflæsning af jeres elmålere i forbindelse med leverandørskiftet.

Nej, det er gratis at skifte elleverandør, og EWII klarer det hele for dig. Kontakt os på 73 63 30 10 og hør nærmere.

Fastpris-el er det sikre valg, da prisen fastsættes for en længere periode, således at jeres pris fastholdes. Det betyder, at jeres elpris ikke bliver påvirket af prisudsving på el-markedet, og at jeres kWh pris er den samme i den aftalte periode, uanset hvornår I anvender strømmen. En Fastpris elaftale kan løbe fra 1 til 5 år, og er uopsigelig i perioden.

Læs mere om Fastpris-el

Ja, som kunde hos EWII, modtager jeres virksomhed én samlet regning uanset om I har 3 eller 1200 installationer. Servicen er gratis.

Variabel-el er den reelle pris, I betaler for jeres elforbrug, da prisen fastsættes time for time på baggrund af udviklingen på den nordiske elbørs, Nord Pool. På længere sigt til Variabel pris være den billigste løsning, men I vil kunne opleve store udsving.

Læs mere om Variabel pris

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Kontakt EWII Energi Erhverv
Hvis du ønsker yderligere information.
Til top