energikonsulent rådgiver om valg af elprodukt til mindre forbrug
El til erhverv
Med et årligt forbrug på under 100.000 kWh.

Elprodukter til erhverv med et mindre forbrug

Vi sikrer din virksomhed det bedste elprodukt i forhold til behov og forbrug.

På den måde får du en elaftale der afspejler sig på bundlinjen - og du får rådgivning til en effektiv udnyttelse af virksomhedens energiforbrug. Det er den direkte vej til økonomiske besparelser.

Vi forvalter porteføljen, så det bliver en langsigtet og aktiv forvaltning af el over en årrække.

Ved et forbrug på under 100.000 kWh har din virksomhed flere muligheder, når du skal vælge elprodukt hos EWII. Der er nemlig forskel på, om du er til tryghed, er risikovillig eller ønsker bæredygtig strøm. F.eks. kan du vælge vindstrøm til din elaftale. Så er du sikret grøn og klimavenlig strøm, og at indkøb af el er certificeret.

Hvad er det, der påvirker elpriserne?

Der er flere faktorer der spiller ind, når elpriser til erhverv fastsættes. F.eks. er der nogle grundlæggende forhold i vores samfund og i verdensøkonomien, der er afgørende. Men ligesom med andre salgsprodukter påvirkes salget og prisen også af udbud og efterspørgsel. 

>>Her kan du læse om nogle af de væsentligste faktorer, der påvirker elpriserne i Danmark.

Vi står klar til at hjælpe dig med det rette elprodukt

Hvis du vil høre mere om vores elaftaler for virksomheder, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få billig strøm til erhverv, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også en gennemgang af din nuværende elaftale.

Klik på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

Elprodukter
Med Fast pris får I en fast elpris og undgår svingninger på elprisen.
Med Standard pris får I en gennemsnitspris som fastsættes kvartalsvis.
Med Variabel pris betaler I den reelle elpris, da prisen fastsættes time for time.
Fordele ved køb af el hos EWII
Altid gode elpriser
Vi giver et overblik af elpriserne og en kvalificeret anbefaling tilpasset din virksomhed.
Erfarne konsulenter
Vi rådgiver om valg af el og forbrug ud fra vores mange års erfaring om elmarkedet.
Nemt overblik
På Selvbetjeningen har du altid et nemt overblik over elforbrug og elregninger.
Stabil leverandør
EWII er en stabil elleverandør med mere end 150 års erfaring i elbranchen.
Vindmoeller leverer groen el
Køb vindstrøm fra EWII

Bak op om grøn energi og tilkøb vindstrøm til din virksomheds elaftale. På den måde bidrager din virksomhed til den grønne omstilling og en fremtid med vedvarende energi.

Sådan får du vindstrøm fra EWII

Alle virksomheder har energipotentiale

Energipotentiale handler ikke udelukkende om virksomhedens størrelse. Det handler om at forstå og optimere energiforbruget, og det gør vi hos EWII.

Vi har udført energioversigten for over 100 forskellige virksomheder på tværs af brancher, og du kan få et indblik i deres energipotentiale i de beskrevne cases

Vores store erfaring giver os mulighed for at benchmarke din virksomhed op mod nøgletal fra andre virksomheder, der ligner din og se, hvor du med fordel kan finde optimeringspotentialet. 

Erfaring viser, at 39,6 % af energiforbruget ligger uden for arbejdstiden. Kombinationen af adfærd og teknik betyder, at vi kontrollerer, om du med fordel kan justere styringen på lys, varme og ventilation. For mange virksomheder handler det typisk om udstyr og maskiner, der startes for tidligt eller slukkes for sent. Er ventilationen tændt unødigt og bliver der tændt lys overalt i virksomheden, selvom det kun er dele, der er i brug? Det kan også være, at jeres lyskilder med fordel kan skiftes til LED.

Bliv kontaktet om din virksomheds energipotentiale

Ønsker du at høre mere om din virksomheds mulighed for energioptimering, så klik på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

 

Ofte stillede spørgsmål

Med en Standard pris elaftale får I gennemsnitsprisen, som I låser jer fast på for et kvarter ad gangen. I kender således prisen for en kort periode. Standard pris er en god løsning, hvis I vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde jer for længe ad gangen.

Læs mere om Standard pris

I skal henvende jer til den ønskede leverandør af markedsel. Med den nye leverandør indgår I en aftale, der på fastlagte betingelser gælder for en bestemt periode. I skal være opmærksomme på, at jeres el stadig kommer via de samme ledninger og samme netselskab som tidligere. Netselskabet informerer jer nærmere om aflæsning af jeres elmålere i forbindelse med leverandørskiftet.

Nej, det er gratis at skifte elleverandør, og EWII klarer det hele for dig.

Kontakt en af vores erhvervskonsulenter og hør nærmere.

Erhvervskonsulent
Kasper Bruhn
kasp@ewii.com
53 53 53 65

Erhvervskonsulent
Nadia Sheikh
nash@ewii.com
73 63 31 68

Fastpris-el er det sikre valg, da prisen fastsættes for en længere periode, således at jeres pris fastholdes. Det betyder, at jeres elpris ikke bliver påvirket af prisudsving på el-markedet, og at jeres kWh pris er den samme i den aftalte periode, uanset hvornår I anvender strømmen. En Fastpris elaftale kan løbe fra 1 til 5 år, og er uopsigelig i perioden.

Læs mere om Fastpris-el

Ja, som kunde hos EWII, modtager jeres virksomhed én samlet regning uanset om I har 3 eller 1200 installationer. Servicen er gratis.

Variabel-el er den reelle pris, I betaler for jeres elforbrug, da prisen fastsættes time for time på baggrund af udviklingen på den nordiske elbørs, Nord Pool. På længere sigt til Variabel pris være den billigste løsning, men I vil kunne opleve store udsving.

Læs mere om Variabel pris

Kontakt os om elaftaler til erhverv

Claus Bøje, EWII Energi
Claus Bøje
Afdelingsleder
30 17 19 75
Kasper Bruhn Rasmussen, EWII Energi
Kasper Bruhn
Key Account Manager
53 53 53 65
Line Ekhard Petersen, EWII Energi
Line Ekhard Petersen
Salgskonsulent
30 17 19 87
Nadia Sheikh, EWII Energi
Nadia Sheikh
Erhvervssælger
73 63 31 68
Tine Hansen, EWII Energi
Tine Rasmussen
Key Account Manager
31 71 23 44
Til top