EWII vindmøller ved solopgang
Elaftaler tilpasset jeres behov og forbrug

Køb el fra EWII

Vi sikrer jer den bedste elaftale i forhold til jeres virksomheds behov og forbrug. 

Ved et forbrug på under 100.000 kWh har I flere muligheder, når I skal vælge elprodukt hos EWII.

Der er nemlig forskel på, om I er til tryghed eller risikovillighed.

Vælg mellem Standard pris, Fastpris eller Variabel pris.

Vi står klar til at hjælpe jer med at finde den rette elaftale til jeres virksomhed. 

Kontakt os på 73 63 30 10 for mere information.

 

Med Fast pris fastlåses prisen i en bestemt periode, således at jeres pris fastholdes, selvom elprisen svinger.
Med Standard pris får I en gennemsnitspris som fastsættes kvartalsvis. I kender således prisen for en kort periode.
Med Variabel pris bliver elprisen fastsat time for time. På lang sigt bør Variabel pris være den billigste, men I vil kunne opleve udsving.
vindenergi blaa himmel
Tag stilling til miljøet
Ved at tilkøbe vindstrøm til jeres el-aftale, er I med til at skubbe den grønne omstilling på rette vej.
Fordele ved køb af el hos EWII
Altid gode elpriser
Få overblik over elpriserne og en kvalificeret anbefaling.
Vi rådgiver gerne
Er I i tvivl, står vi klar til at rådgive jer om køb af el og forbrug.
Skift gratis til EWII
I kan altid skifte elleverandør - det koster ikke ekstra.
Stabil leverandør
I er sikret en stabil elleverandør, der også er her i fremtiden.

39,6 % af energiforbruget ligger uden for arbejdstiden

Jeres energipotentiale handler ikke udelukkende om virksomhedens størrelse. Det handler om at forstå og optimere energiforbruget, og det gør vi hos EWII. Vi har udført energioversigten for over 100 forskellige virksomheder på tværs af brancher, og I kan læse meget mere om deres energipotentiale i de beskrevne cases

Vores store erfaring giver os mulighed for at benchmarke jer op mod nøgletal for andre virksomheder, der ligner jer og se, hvor I med fordel kan finde optimeringspotentialet. 

Erfaring viser, at 39,6 % af energiforbruget ligger uden for arbejdstiden. Kombinationen af adfærd og teknik betyder, at vi kontrollerer, om I med fordel kan justere styringen på lys, varme og ventilation. For mange virksomheder handler det typisk om udstyr og maskiner, der startes for tidligt eller slukkes for sent. Er ventilationen tændt unødigt og bliver der tændt lys overalt i virksomheden, selvom det kun er dele, der er i brug? Det kan også være, at jeres lyskilder med fordel kan skiftes til LED.

 

 

Indledende analyse
Vi kigger på teknik, adfærd og analyserer rytmen på jeres energiforbrug i løbet af året. Således kan vi se fordelingen på døgnets 24 timer og holde det op imod arbejdsmønstre.
Dialog
Med udgangspunkt i informationer om jeres energidata tager vi en indledende dialog.
Analyse og resultat
Vi analyserer jeres energiforbrug. Resultatet er ikke blot et estimat af besparelsespotentialet, men også konkrete forslag til, hvordan I nemt realiserer dem.
Ring mig op
Ofte stillede spørgsmål

Med en Standard pris elaftale får I gennemsnitsprisen, som I låser jer fast på for et kvarter ad gangen. I kender således prisen for en kort periode. Standard pris er en god løsning, hvis I vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde jer for længe ad gangen.

Læs mere om Standard pris

I skal henvende jer til den ønskede leverandør af markedsel. Med den nye leverandør indgår I en aftale, der på fastlagte betingelser gælder for en bestemt periode. I skal være opmærksomme på, at jeres el stadig kommer via de samme ledninger og samme netselskab som tidligere. Netselskabet informerer jer nærmere om aflæsning af jeres elmålere i forbindelse med leverandørskiftet.

Nej, det er gratis at skifte elleverandør, og EWII klarer det hele for dig. Kontakt os på 73 63 30 10 og hør nærmere.

Fastpris-el er det sikre valg, da prisen fastsættes for en længere periode, således at jeres pris fastholdes. Det betyder, at jeres elpris ikke bliver påvirket af prisudsving på el-markedet, og at jeres kWh pris er den samme i den aftalte periode, uanset hvornår I anvender strømmen. En Fastpris elaftale kan løbe fra 1 til 5 år, og er uopsigelig i perioden.

Læs mere om Fastpris-el

Ja, som kunde hos EWII, modtager jeres virksomhed én samlet regning uanset om I har 3 eller 1200 installationer. Servicen er gratis.

Variabel-el er den reelle pris, I betaler for jeres elforbrug, da prisen fastsættes time for time på baggrund af udviklingen på den nordiske elbørs, Nord Pool. På længere sigt til Variabel pris være den billigste løsning, men I vil kunne opleve store udsving.

Læs mere om Variabel pris

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Har I brug for hjælp?
Kontakt EWII Energi
Til top