tændt kaffemaskine og mand med mobil
Fordele med Fastpris-el
Med Fastpris-el fastlåses prisen i en bestemt periode, således at jeres pris fastholdes, selvom elprisen svinger.

Fastpris-el til virksomheder der vil budgettere med en fast elpris

Ønsker I at kende elprisen over en længere periode, er Fastpris en god løsning for virksomheden. 

En Fastpris elaftale omfatter levering af el til samme pris i en fastlåst periode. Dermed sikrer I virksomhedens fremtidige elleverance til en fast pris pr. kWh uafhængigt af de til tider store prisudsving på elmarkedet. En Fastpris elaftale kan løbe fra 1 til 5 år, og er uopsigelig i perioden.

Prisen på Fastpris-el fastsættes på den nordiske elbørs, Nord Pool på grundlag af udbud og efterspørgsel på el tillagt markedets forventninger til prisen i fremtiden. Prisen fastlåses i en bestemt periode, således at jeres pris fastholdes, selvom elprisen svinger. 

Det betyder, at jeres elpris ikke bliver påvirket af prisudsving på el-markedet, og at jeres kWh pris er den samme i den aftalte periode, uanset hvornår I anvender strømmer. Når jeres aftale er ved at udløbe, vil I blive kontaktet med et nyt tilbud. 

I kan vælge at tegne en aftale på Fastpris-el og fastlåse prisen, når den er lav og opnå fordel af det i hele aftalens løbetid - så får I sikkerhed i budgettet. Vi overvåger dagligt priserne på el-markedet, og vil derfor kunne rådgiver jer om, hvornår du skal fastlåse el-prisen. Og ved at tilføje vindstrøm til jeres elaftale, viser I jeres holding til miljøet ved at vælge klimavenlig strøm.

Se vilkår og betingelser

 

Kontakt os på 73 63 30 10 for mere information.

Mand ved kaffemaskine
Det får I med Fastpris-el
  • En fast pris, I kan budgettere med og lettere administration
  • kWh-prisen bliver en kendt fast størrelse i hele aftaleperioden
  • Samme pris døgnet rundt - uanset hvornår I anvender strømmen
  • Samme pris i hele aftalens løbetid (mellem 1 til 5 år)  
Ofte stillede spørgsmål om el

Med en Standard pris elaftale får I gennemsnitsprisen, som I låser jer fast på for et kvarter ad gangen. I kender således prisen for en kort periode. Standard pris er en god løsning, hvis I vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde jer for længe ad gangen.

Læs mere om Standard pris

I skal henvende jer til den ønskede leverandør af markedsel. Med den nye leverandør indgår I en aftale, der på fastlagte betingelser gælder for en bestemt periode. I skal være opmærksomme på, at jeres el stadig kommer via de samme ledninger og samme netselskab som tidligere. Netselskabet informerer jer nærmere om aflæsning af jeres elmålere i forbindelse med leverandørskiftet.

Nej, det er gratis at skifte elleverandør, og EWII klarer det hele for dig.

Kontakt en af vores erhvervskonsulenter og hør nærmere.

Erhvervskonsulent
Kasper Bruhn
kasp@ewii.com
53 53 53 65

Erhvervskonsulent
Nadia Sheikh
nash@ewii.com
73 63 31 68

Fastpris-el er det sikre valg, da prisen fastsættes for en længere periode, således at jeres pris fastholdes. Det betyder, at jeres elpris ikke bliver påvirket af prisudsving på el-markedet, og at jeres kWh pris er den samme i den aftalte periode, uanset hvornår I anvender strømmen. En Fastpris elaftale kan løbe fra 1 til 5 år, og er uopsigelig i perioden.

Læs mere om Fastpris-el

Ja, som kunde hos EWII, modtager jeres virksomhed én samlet regning uanset om I har 3 eller 1200 installationer. Servicen er gratis.

Variabel-el er den reelle pris, I betaler for jeres elforbrug, da prisen fastsættes time for time på baggrund af udviklingen på den nordiske elbørs, Nord Pool. På længere sigt til Variabel pris være den billigste løsning, men I vil kunne opleve store udsving.

Læs mere om Variabel pris

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Kontakt EWII Energi Erhverv
Hvis du ønsker yderligere information.
Til top