få en fast pris på el til erhverv
Fordele med grøn Fastpris
Med Grøn Fastpris fastlåses prisen i en bestemt periode, således at prisen fastholdes, selvom elprisen svinger.

Til virksomheder der vil budgettere med en fast pris på el

Ønsker du at kende elprisen over en længere periode, er Grøn Fastpris en god løsning for din virksomhed.

En Grøn Fastpris elaftale omfatter levering af el til samme pris i en fastlåst periode. Dermed sikrer du din virksomheds fremtidige elleverance til en fast pris pr. kWh uafhængigt af de til tider store prisudsving på elmarkedet. En Grøn Fastpris elaftale med et årligt forbrug under 50.000 kWh løber i 1 år, og er uopsigelig i perioden.

Hvordan sættes prisen på fast el?

Prisen på Grøn Fastpris fastsættes på den nordiske elbørs, Nord Pool på grundlag af udbud og efterspørgsel på el tillagt markedets forventninger til prisen i fremtiden. Prisen fastlåses i en bestemt periode, således at din pris fastholdes, selvom elprisen svinger. 

Det betyder, at din elpris ikke bliver påvirket af prisudsving på el-markedet, og at din kWh pris er den samme i den aftalte periode, uanset hvornår din virksomhed anvender strømmer. Når jeres aftale er ved at udløbe, vil du blive kontaktet med et nyt tilbud. 

Du kan vælge at tegne en aftale på Grøn Fastpris og fastlåse prisen, når den er lav og opnå fordel af det i hele aftalens løbetid - så får du sikkerhed i budgettet. Vi overvåger dagligt priserne på el-markedet, og vil derfor kunne rådgiver dig om, hvornår du skal fastlåse el-prisen.

Ønsker du udelukkende strøm fra vindmøller, kan du tilkøbe et certifikat på vindstrøm til din allerede grønne elaftale. Certifikatet er din garanti for, at den mængde strøm du bruger på et år, reserveres og produceres udelukkende af vindmøller.

Se vilkår og betingelser

Vil du vide mere om Grøn Fastpris?

Har du brug for trygheden i at kende din elpris i en bestemt periode, og vil gerne høre mere, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan også hjælpe dig med en gennemgang af din virksomheds nuværende elaftale.

Klik på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

fast pris på el til erhverv
Det får din virksomhed med Grøn Fastpris
  • En fast pris, du kan budgettere med og lettere administration
  • kWh-prisen bliver en kendt fast størrelse i hele aftaleperioden
  • Samme pris døgnet rundt - uanset hvornår strømmen anvendes
  • Samme pris i hele aftalens løbetid (1 år)  
Grøn strøm fra EWII er CO2 neutral og bæredygtig el fra vedvarende energi
Grøn strøm

Uanset hvilket el produkt din virksomhed vælger er grøn strøm en fast del af alle vores energiprodukter. Det betyder, at du kan dække din virksomheds elforbrug med strøm fra vedvarende energikilder.

 

Læs mere om grøn strøm

Ofte stillede spørgsmål om el

Med en Grøn Standard elaftale får I gennemsnitsprisen, som I låser jer fast på for et kvarter ad gangen. I kender således prisen for en kort periode. Grøn Standard er en god løsning, hvis I vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde jer for længe ad gangen.

Læs mere om Grøn Standard

I skal henvende jer til den ønskede leverandør af markedsel. Med den nye leverandør indgår I en aftale, der på fastlagte betingelser gælder for en bestemt periode. I skal være opmærksomme på, at jeres el stadig kommer via de samme ledninger og samme netselskab som tidligere. Netselskabet informerer jer nærmere om aflæsning af jeres elmålere i forbindelse med leverandørskiftet.

Nej, det er gratis at skifte elleverandør, og EWII klarer det hele for dig.

Kontakt en af vores erhvervskonsulenter og hør nærmere.

Erhvervskonsulent
Kasper Bruhn
kasp@ewii.com
53 53 53 65

Erhvervskonsulent
Nadia Sheikh
nash@ewii.com
73 63 31 68

Grøn Fastpris er det sikre valg, da prisen fastsættes for en længere periode, således at jeres pris fastholdes. Det betyder, at jeres elpris ikke bliver påvirket af prisudsving på el-markedet, og at jeres kWh pris er den samme i den aftalte periode, uanset hvornår I anvender strømmen. En Grøn Fastpris elaftale med et årligt forbrug under 50.000 kWh løber i 1 år, og er uopsigelig i perioden.

Læs mere om Grøn Fastpris el

Ja, som kunde hos EWII, modtager jeres virksomhed én samlet regning uanset om I har 3 eller 1200 installationer. Servicen er gratis.

Grøn Variabel er den reelle pris, I betaler for jeres elforbrug, da prisen fastsættes time for time på baggrund af udviklingen på den nordiske elbørs, Nord Pool. På længere sigt til Grøn Variabel være den billigste løsning, men I vil kunne opleve store udsving.

Læs mere om Grøn Variabel

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Kontakt EWII Energi
Hvis du ønsker yderligere information.
Til top