standard pris til erhverv
Fordele med Standard pris
Med Standard pris får I en gennemsnitspris som fastsættes kvartalsvis. I kender således prisen for en kort periode.

Standard pris elaftale til erhverv

Med Standard pris låser din virksomhed jer fast på den aktuelle pris et kvartal ad gangen. I kender således prisen for en kort periode og har mulighed for at være fleksible.

Med en Standard pris elaftale får din virksomhed en gennemsnitspris som følger Energitilsynets beregninger. Prisen bliver fastsat kvartalsvis på baggrund af priserne for det foregående kvartal. Du kan frit træde ud af aftalen med løbende måned + en måneds varsel og skifte til Variabel pris eller Fastpris-el.

Det er en god løsning, hvis du vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde dig for længe ad gangen. Og ved at tilføje vindstrøm til elaftalen, viser du jeres holding til miljøet ved at vælge klimavenlig strøm.

Se vilkår og betingelser

Vil du vide mere?

Har du brug for trygheden i at kende din elpris i en kort periode, og vil gerne høre mere, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan også hjælpe dig med en gennemgang af din virksomheds nuværende elaftale.

Klik på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

Fordele ved EWII som elleverandør
Altid gode elpriser
Vi giver et overblik af elpriserne og en kvalificeret anbefaling tilpasset din virksomhed.
Erfarne konsulenter
Vi rådgiver om valg af el og forbrug ud fra vores mange års erfaring om elmarkedet.
Nemt overblik
På Selvbetjeningen har du altid et nemt overblik over elforbrug og elregninger.
Stabil leverandør
EWII er en stabil elleverandør med mere end 150 års erfaring i elbranchen.
Vindmoeller leverer groen el
Køb vindstrøm fra EWII

Bak op om grøn energi og tilkøb vindstrøm til din virksomheds elaftale. På den måde bidrager din virksomhed til den grønne omstilling og en fremtid med vedvarende energi.

Sådan får du vindstrøm fra EWII

Ofte stillede spørgsmål om el

Med en Standard pris elaftale får I gennemsnitsprisen, som I låser jer fast på for et kvarter ad gangen. I kender således prisen for en kort periode. Standard pris er en god løsning, hvis I vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde jer for længe ad gangen.

Læs mere om Standard pris

I skal henvende jer til den ønskede leverandør af markedsel. Med den nye leverandør indgår I en aftale, der på fastlagte betingelser gælder for en bestemt periode. I skal være opmærksomme på, at jeres el stadig kommer via de samme ledninger og samme netselskab som tidligere. Netselskabet informerer jer nærmere om aflæsning af jeres elmålere i forbindelse med leverandørskiftet.

Nej, det er gratis at skifte elleverandør, og EWII klarer det hele for dig.

Kontakt en af vores erhvervskonsulenter og hør nærmere.

Erhvervskonsulent
Kasper Bruhn
kasp@ewii.com
53 53 53 65

Erhvervskonsulent
Nadia Sheikh
nash@ewii.com
73 63 31 68

Fastpris-el er det sikre valg, da prisen fastsættes for en længere periode, således at jeres pris fastholdes. Det betyder, at jeres elpris ikke bliver påvirket af prisudsving på el-markedet, og at jeres kWh pris er den samme i den aftalte periode, uanset hvornår I anvender strømmen. En Fastpris elaftale med et årligt forbrug under 50.000 kWh løber i 1 år, og er uopsigelig i perioden.

Læs mere om Fastpris-el

Ja, som kunde hos EWII, modtager jeres virksomhed én samlet regning uanset om I har 3 eller 1200 installationer. Servicen er gratis.

Variabel-el er den reelle pris, I betaler for jeres elforbrug, da prisen fastsættes time for time på baggrund af udviklingen på den nordiske elbørs, Nord Pool. På længere sigt til Variabel pris være den billigste løsning, men I vil kunne opleve store udsving.

Læs mere om Variabel pris

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Kontakt EWII Energi
Hvis du ønsker yderligere information.
Til top