standard pris til erhverv
Fordele med Grøn Standard
Med Grøn Standard får I en gennemsnitspris som fastsættes kvartalsvis. I kender således prisen for en kort periode.

Grøn Standard elaftale til erhverv

Med Grøn Standard låser din virksomhed jer fast på den aktuelle pris et kvartal ad gangen. I kender således prisen for en kort periode og har mulighed for at være fleksible.

Med en Grøn Standard elaftale får din virksomhed en gennemsnitspris som følger Energitilsynets beregninger. Prisen bliver fastsat kvartalsvis på baggrund af priserne for det foregående kvartal. Du kan frit træde ud af aftalen med løbende måned + en måneds varsel og skifte til Grøn Variabel eller Grøn Fastpris.

Det er en god løsning, hvis du vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde dig for længe ad gangen. Og ved at tilføje vindstrøm til elaftalen, viser du jeres holding til miljøet ved at vælge klimavenlig strøm.

Se vilkår og betingelser

Vil du vide mere?

Har du brug for trygheden i at kende din elpris i en kort periode, og vil gerne høre mere, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan også hjælpe dig med en gennemgang af din virksomheds nuværende elaftale.

Klik på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak.

 

Ring mig op

Fordele ved EWII som elleverandør
Altid gode elpriser
Vi giver et overblik af elpriserne og en kvalificeret anbefaling tilpasset din virksomhed.
Erfarne konsulenter
Vi rådgiver om valg af el og forbrug ud fra vores mange års erfaring om elmarkedet.
Nemt overblik
På Selvbetjeningen har du altid et nemt overblik over elforbrug og elregninger.
Stabil leverandør
EWII er en stabil elleverandør med mere end 150 års erfaring i elbranchen.
Grøn strøm fra EWII er CO2 neutral og bæredygtig el fra vedvarende energi
Grøn strøm

Uanset hvilket el produkt din virksomhed vælger er grøn strøm en fast del af alle vores energiprodukter. Det betyder, at du kan dække din virksomheds elforbrug med strøm fra vedvarende energikilder.

 

Læs mere om grøn strøm

Ofte stillede spørgsmål om el

Med en Grøn Standard elaftale får I gennemsnitsprisen, som I låser jer fast på for et kvarter ad gangen. I kender således prisen for en kort periode. Grøn Standard er en god løsning, hvis I vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde jer for længe ad gangen.

Læs mere om Grøn Standard

I skal henvende jer til den ønskede leverandør af markedsel. Med den nye leverandør indgår I en aftale, der på fastlagte betingelser gælder for en bestemt periode. I skal være opmærksomme på, at jeres el stadig kommer via de samme ledninger og samme netselskab som tidligere. Netselskabet informerer jer nærmere om aflæsning af jeres elmålere i forbindelse med leverandørskiftet.

Nej, det er gratis at skifte elleverandør, og EWII klarer det hele for dig.

Kontakt en af vores erhvervskonsulenter og hør nærmere.

Erhvervskonsulent
Kasper Bruhn
kasp@ewii.com
53 53 53 65

Erhvervskonsulent
Nadia Sheikh
nash@ewii.com
73 63 31 68

Grøn Fastpris er det sikre valg, da prisen fastsættes for en længere periode, således at jeres pris fastholdes. Det betyder, at jeres elpris ikke bliver påvirket af prisudsving på el-markedet, og at jeres kWh pris er den samme i den aftalte periode, uanset hvornår I anvender strømmen. En Grøn Fastpris elaftale med et årligt forbrug under 50.000 kWh løber i 1 år, og er uopsigelig i perioden.

Læs mere om Grøn Fastpris el

Ja, som kunde hos EWII, modtager jeres virksomhed én samlet regning uanset om I har 3 eller 1200 installationer. Servicen er gratis.

Grøn Variabel er den reelle pris, I betaler for jeres elforbrug, da prisen fastsættes time for time på baggrund af udviklingen på den nordiske elbørs, Nord Pool. På længere sigt til Grøn Variabel være den billigste løsning, men I vil kunne opleve store udsving.

Læs mere om Grøn Variabel

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Kontakt EWII Energi
Hvis du ønsker yderligere information.
Til top