få en grøn virksomhed med vind strøm til erhverv
EWII Vindstrøm
Bidrag til en mere klimavenlig energiproduktion.

Bak op om grøn energi og tilkøb vindstrøm til din virksomheds elaftale

På den måde bidrager du til den grønne omstilling og en fremtid med vedvarerende energikilder.

I EWII investerer vi i grøn energi. Det gør vi for at understøtte den grønne omstilling og bidrage til, at vi sammen fremtidssikrer vores energi med et større fokus på vedvarende energikilder.

Vi ejer 53 vindmøller i Danmark, Sverige og Tyskland der producerer omkring 300 GWh grøn vindstrøm årligt. Med vores vindmølleparker bidrager vi til at nå målet i den danske klimaplan om, at 30 % af elforbruget herhjemme skal komme fra vindenergi i 2020 og 50 % i 2030.

Når du vælger at tilkøbe vindstrøm fra EWII til din elaftale, så er din virksomhed med til at sikre en bæredygtig fremtid og sender samtidigt et klart signal om, at du ønsker at bidrage til en mere klimavenlig energiproduktion - og på den måde profilere jer som en grøn virksomhed.

Du kan tilvælge EWII Vindstrøm til alle vores elaftaler. Når du indgår en aftale om vindstrøm, får du et certifikat som garanti for, at den mængde strøm du bruger på et år, reserveres og produceres af vindmøller.

Vil du vide mere om vindstrøm?

Du kan kontakte os på 73 63 30 10 for mere information eller klikke på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om vindstrøm.

 

Ring mig op

Mindre CO2-udledning fra elforbruget
Dokumenteret certifikat med grøn strøm
Grøn og miljøvenlig virksomhedsprofil
Bidrager og støtter den grønne omstilling

Er min virksomheds strøm grøn med vindstrøm?

Uanset, hvilket elprodukt din virksomhed køber, kommer der ikke grøn strøm direkte ud af stikkontakten. Det er der ingen elselskaber, der kan tilbyde, da al strøm – både grøn og mindre grøn, bliver blandet sammen i elnettet.

Så da vi ikke kan sikre, at den strøm din virksomhed bruger udelukkende er fra vindmøller, har vi valgt at gøre det næstbedste.

Når din virksomhed tilkøber vindstrøm, modtager du et certifikat, der garanterer, at den mængde strøm din virksomhed bruger på et år, reserveres og produceres af vindmøller. På den måde er din virksomhed, via jeres forbrug, med til at øge andelen af vindstrøm i elnettet og støtte omlægningen til vedvarende energi.

rådgiver med pc
Køb grøn strøm hos EWII

Hos EWII rådgiver vi om produktvalg inden for køb af el ud fra din virksomheds adfærdsprofil og volumen. 

Det sikrer dig den bedste elaftale i forhold til din virksomheds behov og forbrug af el, der afspejler sig på bundlinjen. 

Læs mere om vores elaftaler

LED lysstofrør i loft
Skift til LED i hele virksomheden

Der er mange fordele ved at udskifte eksisterende lyskilder til LED lys i din virksomhed. Nogle af fordelene er mindre CO2-udslip, mindre energiforbrug og forbedret indeklimaet for jeres medarbejdere.

Og med en finansieringsaftale påvirker det ikke likviditeten.

Se flere fordele ved LED finansiering

Kontakt os for tilkøb af vindstrøm

Claus Bøje, EWII Energi
Claus Bøje
Afdelingsleder
30 17 19 75
Kasper Bruhn Rasmussen, EWII Energi
Kasper Bruhn
Key Account Manager
53 53 53 65
Line Ekhard Petersen, EWII Energi
Line Ekhard Petersen
Salgskonsulent
30 17 19 87
Nadia Sheikh, EWII Energi
Nadia Sheikh
Erhvervssælger
73 63 31 68
Tine Hansen, EWII Energi
Tine Rasmussen
Key Account Manager
31 71 23 44
Til top