Kontormiljø i erhvervsvirksomhed der anvender fiberbredbånd fra EWII
Fiber er internet med 99,99 % oppetid
1300 virksomheder i Trekantområdet har allerede valgt lokal fiber fra EWII.

Hurtig og stabil fiber til erhverv

 

Få effektive arbejdsgange med fiber fra EWII - vi kan levere til 4 ud af 5 virksomheder i Kolding, Fredericia, Vejle, Vejen og Middelfart kommuner
Typiske erhverv: håndværker, café og restaurant, klinikker, service
Typiske erhverv: mindre produktion, skoler, institutioner, dagligvarehandel
Typiske erhverv: større produktion, reklamebureau, administration, større udd.institutioner

EWII fiber til erhverv

EWII kan levere fiber til 4 ud af 5 virksomheder i Trekantområdet. Vi tilbyder et bredt udvalg af fiberløsninger til erhverv - også individuelle løsninger.

Få overblik over priser på fiber til erhverv for udvalgte hastigheder herunder.

 

 

S
Business

M
Business

B
Business

Hastighed  10/10 - 25/25
Mbit/s
50/50
Mbit/s

100/100 Mbit/s
-1/1 Gbit/s

Pris pr. mdr. fra kr. 249,-  fra kr. 699,-
fra kr. 1.499,-
Service- og supportaftale  BASIS UDVIDET UDVIDET

Alle priser er ekskl. moms og pr. måned ved en bindingsperiode på 60 måneder. Priserne er ekskl. etablering og eventuelle rabatter.

Bliv kontaktet om fiber til erhverv

Ønsker du mere information om fiber til erhverv, så klik på 'Ring mig op'. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om mulighederne for fiber til erhverv.

 

Ring mig op

Med mange mennesker og arrangementer dagligt, har vi brug for en sikker og stabil forbindelse med høj kapacitet. Derfor har vi valgt fiber fra EWII.
Brian G. Larsen Centerchef, Arena Syd
Mand på kontor med EWII bredbånd erhverv
Stabil fiber med serviceaftale
Alle vores fiberløsninger til erhverv indeholder en service- og supportaftale med bl.a. hurtig fejlretning, hvis uheldet er ude.
Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål

Er jeres virksomhed beliggende i Trekantområdet, er der stor sandsynlighed for, at I kan få fiber erhverv fra EWII. Kontakt en af vores erhvervskonsulenter for en uforpligtende og gratis snak om jeres muligheder med fiber.

Erhvervskonsulent
Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.com / 28 10 72 63 

Leveringstiden afhænger af flere faktorer, bl.a. om der i forvejen er en fiberboks i virksomhedens lokaler eller om der skal etableres fiber via en nærtliggende brønd. For at kunne et konkret svar på, hvor hurtig jeres virksomhed kan få fiber til erhverv fra EWII, har vi brug for virksomhedens adresse. Kontakt en af vores erhvervskonsulenter for mere information:

Erhvervskonsulent
Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.com / 28 10 72 63

EWII tilbyder individuelle fiberløsninger til erhverv. Derfor vil prisen for fiber fra EWII også være individuel. Som udgangspunkt kan jeres virksomhed få fiber fra 349 kr. Kontakt vores erhvervskonsulenter for en uforpligtende snak om jeres muligheder med fiber.

Erhvervskonsulent
Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.com / 28 10 72 63

På alle EWIIs fiberprodukter er det muligt at registrere en anden betaler, så regningen sendes direkte til arbejdsgiveren. Det er også muligt at få regningen delt op, så virksomheden kun betaler for medarbejderens fiber, mens medarbejderen får egen regning for evt. tilvalg af tv på privatadressen. Servicen er gratis.

Læs mere om medarbejderbredbånd

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
EWII Bredbånd Erhverv
Kontakt os for mere information om jeres muligheder med fiber.

Fiber er den hurtigste og mest stabile dataforbindelse

Fiber er data leveret med lysets hastighed. Det er den hurtigste internetteknologi din virksomhed kan få. Upload og download af filer sker med den samme høje hastighed. EWII kan levere fiberprodukter fra 10/10 Mbit/s til 1/1 Gbit/s til 4 ud af 5 erhvervsvirksomheder i Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle kommuner.

Ud af de tilgængelige datateknologier, er fiber også den mest robuste og stabile dataforbindelse. Erfaring viser, at fiber bedre kan modstå vejrskift og ydre fysiske påvirkninger - særligt sammenlignet med kobberforbindelser (ADSL).

Fiber fra EWII har en høj forsyningssikkerhed, fordi vi har bygget vores fibernet op i ringe. Skulle der ske et udfald et sted, f.eks. på grund af en graveskade, så kan vi altid sende data den modsatte vej i ringen. Ingen kan garantere 100 % oppetid på fiberen, men vores reelle oppetid ligger p.t. over 99 %.

Til top