6 tips til hurtigere trådløst netværk

6 tips til hurtigere trådløst netværk i din virksomhed

Hænger Wi-Fi signalet i din virksomhed? Bare rolig, der er hjælp at hente, så din virksomhed igen får et stabilt og hurtigt trådløst netværk.

Wi-Fi er en uundværlig teknologi - du er nemt og hurtigt online med flere enheder samtidig - uden ledninger. Men desværre oplever mange virksomheder, at deres trådløse signal ind i mellem er svagt og giver en lavere hastighed, end det deres internetforbindelse egentlig kan levere.

Vi har derfor samlet 6 tips i en guide til, hvordan du sætter fart på virksomhedens trådløse netværk, så din virksomhed kan få øget produktivitet og større konkurrenceevne.

Har du andre til at opsætte virksomhedens trådløse netværk? Så brug de 6 tips som tjekliste, hvis du vil stille mere kvalificerede spørgsmål til opsætningen af dit Wi-Fi.

 

Guide: Sådan får du fart på virksomhedens trådløse netværk

Tips 1: Placér routeren højt

Routeren er den boks, der deler din internetforbindelse, så flere trådløse enheder kan være på det samme netværk. Placeringen af routeren er essentielt for et godt trådløst signal. Selvom det er nemt at stille den på gulvet under et skrivebord, så er den bedste placering faktisk højt oppe – og gerne centralt, så den kan dække så meget af virksomheden som muligt.


Tips 2: Opdatér til nyeste teknologi

Teknologien bag trådløse netværk udvikler sig hele tiden og det er derfor en god idé at opdatere routeren jævnligt med ny software eller helt at udskifte routeren, hvis den ikke bruger den nyeste standard, som er 802.11n.

 

Klik her, så sender vi dig hele guiden '6 tips til hurtigere trådløst netværk'

Uanset størrelsen på din virksomhed, har vi en hastighed der matcher dit databehov.

Lille databehov - op til 10/10 Mbit/s Mellem databehov - op til 50/50 Mbit/s Stort databehov - op til 1/1 Gbit/s

Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Kontakt
Alex Falkenstrøm
Erhvervskonsulent
Til top