Fitness Classic har stabil fiber fra EWII
Fitness Classic har ingen udfald med fiber

Fiber var det der skulle til, for at få det til at fungere

En sikker og stabil fiberforbindelse er afgørende for, at Fitness Classic kan give sine medlemmer de bedste oplevelser med træning, vægttab og en sund livsstil.

Når musikken pumper ud af højtalerne hos Fitness Classic og træningen er i fuld gang, kan både instruktøren og hvert enkelt medlem følge sin træning nøje på skærmen. 

Vores pulssystem giver os konstant feedback i den daglige træning, og det skal fungere. Derfor har vi brug for en stabil fiberforbindelse, så vi giver vores medlemmer den bedste træningsoplevelse. Vi skal kunne regne med den forbindelse, som vi har

Louise Verding, daglig leder og instruktør i Fitness Classic

 

Det er vigtigt for Fitness Classic, at forbindelsen er stabil hele døgnet, så medlemmerne kan booke træningstid online, når det passer dem. I centret bruges teknologien også til åbne netværk, som medlemmerne kan tilgå. Derfor er sikkerheden også vigtig.

”Vi har valgt EWII, fordi det er en lokal virksomhed. Det går vi meget op i. Og vi ved de kan levere en sikker forbindelse, som vi ikke deler med nogen”, siger Louise Verding.

 

>> Læs også "6 fordele ved fiberbredbånd"

 

Stabil fiber bliver konkurrenceparameter i en hård branche 

Tidligere oplevede Fitness Classic flere udfald på deres internetforbindelse. Både pulssystemet, de åbne netværk og online booking i træningscentret var ustabile og faldt ofte ud i længere perioder. Der er hård konkurrence om kunderne i træningsbranchen og Fitness Classic er hver dag nødt til at sikre medlemmerne den bedste oplevelse i centret:    

Siden EWII har leveret fiberbredbånd til os, har vi ikke haft et eneste udfald. Det viser bare, at en fiberforbindelse var det, der skulle til, for at få vores ting til at fungere

Louise Verding, daglig leder og instruktør i Fitness Classic

 

>> Læs også "Der er forskel på bredbånd"

 

Bliv ringet op om fiberbredbånd til erhverv

Vi hjælper gerne med at finde den rigtige fiberløsning til din virksomhed. Klik på 'Ring mig op', så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om fiberbredbånd til erhverv.

 

Ring mig op

fordele ved fiberbredbånd fra ewii
Garanteret hastighed - få hvad du betaler for
Med fiberbredbånd får du altid den hastighed, du betaler for. Du er dermed garanteret den rigtige hastighed.
Symmetriske hastigheder med lige hurtig up- og download
Fiberbredbånd giver som den eneste forbindelse lige hurtige hastigheder, uanset om du sender eller modtager filer.
Meget stabil forbindelse med 99,99 % oppetid
Den rigtige hastighed giver kun mening for din virksomhed, hvis forbindelsen er stabil. Vores fiberbredbånd har en oppetid på 99,99 %, så du altid er optimalt kørende.
Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Signe Thöle EWII Bredbånd
Signe Thöle
Erhvervskonsulent
26 88 33 96
Claus Bøje, EWII Energi
Claus Bøje
Afdelingsleder
30 17 19 75
Til top