Fredericia Kommune vælger fibernet med bedre support og større fleksibilitet

ewii fibernet fredericia kommune

Fredericia Kommune har valgt EWII som leverandør af fibernet til 16 af kommunens institutioner. Kommunens IT-afdeling har oplevet en stor efterspørgsel fra de forskellige afdelinger og institutioner, som den tidligere løsning ikke kunne efterleve.

 

Der er stor udvikling i kommunen, og den løsning, vi har haft indtil nu, har gjort det svært at efterleve efterspørgslen fra vores forskellige afdelinger og institutioner. Vi skifter derfor for at få noget mere smidighed i vores netværk

Jon Pedersen, IKT-administrator i Fredericia Kommunes IT-drift

 

Det er for eksempel, når der bliver købt varmestyring til børnehaver, solceller til en institution eller hvis et genbrugscenter skal have en ny maskine til at knuse papkasser, at kommunens IT-afdeling mærker udviklingen. Det skal alt sammen kobles på kommunens netværk, og sådan en proces har tidligere skulle igennem flere lag, der ikke altid har været lige fleksible.

Skiftet til fibernet sikrer et mere fleksibelt produkt, en bedre supportaftale med en personlig konsulent tilknyttet og derved mere smidighed i Fredericia Kommunes netværk. Den smidighed kommer i høj grad institutionerne til gode.

 

91 procent kan få fiber i Fredericia

IT-driftsafdelingen i Fredericia Kommune er vant til at arbejde med fibernet - 91 procent af kommunen er nemlig dækket af fibernettet. Fredericias rådhus var en af de første bygninger, der blev koblet på i sin tid. Siden da har fibernettet fundet vej til kommunens institutioner, hvor man i dag forventer problemfri internetadgang.

Internettet er blevet en integreret del af vores hverdag. Vi kan se, hvordan der kommer flere iPads i institutionerne, mens børnene i børnehaverne også skal registrere deres ankomst og afgang på en touchskærm. Alle er ekstremt afhængige af deres netværksforbindelse, så jeg tror godt, at de ville kunne mærke, hvis vi gav dem en klassisk kobberforbindelse i dag

Jon Pedersen, IKT-administrator i Fredericia Kommunes IT-drift

 
 
fordele med fibernet
Garanteret hastighed - få hvad du betaler for
Med fiberbredbånd får du altid den hastighed, du betaler for. Du er dermed garanteret den rigtige hastighed.
Symmetriske hastigheder med lige hurtig up- og download
Fiberbredbånd giver som den eneste forbindelse lige hurtige hastigheder, uanset om du sender eller modtager filer.
Meget stabil forbindelse med 99,99 % oppetid
Den rigtige hastighed giver kun mening for din virksomhed, hvis forbindelsen er stabil. Vores fiberbredbånd har en oppetid på 99,99 %, så du altid er optimalt kørende.
 
ewii erhverv internet hastigheder

Kontakt

Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Signe Thöle EWII Bredbånd
Signe Thöle
Erhvervskonsulent
26 88 33 96
Claus Bøje, EWII Energi
Claus Bøje
Afdelingsleder
30 17 19 75
Til top