fibernet løfter teateroplevelsen
Stabilitet og båndbredde er afgørende

Fibernet løfter teateroplevelsen

Teatre i dag er i højere og højere grad digitaliseret. På Fredericia Teater er digitale oplevelser blevet et speciale.  

Når publikum sætter sig til rette i teatersalen på Fredericia Teater, er det langt fra støvede kulisser i papmaché de ser på scenen. Teateret har nemlig specialiseret sig i digital scenografi og digital løsninger, som i den grad løfter teateroplevelsen. 

”Vores lyd, lys og sceneafdelinger er helt afhængige af, at det digitale kører. Den måde vi har sikret det på, er med fiberbredbånd”

Søren Møller, teaterchef, Fredericia Teater

Allerede i de indledende faser af en teaterproduktion er en stabil og lynhurtig internetforbindelse vigtigt. På Fredericia Teater er skabelsen af en musical en international proces, som kræver kommunikation på tværs af landegrænser. Kommunikationen skal gerne foregå så gnidningsløst som muligt og derfor har Fredericia Teater valgt fibernet. Teaterchef Søren Møller fortæller: 

Fiberbredbånd løser en lang række opgaver for Fredericia Teater. Hvis ikke vi havde lynhurtigt internet, kunne vi slet ikke arbejde som vi gør.

Søren Møller, Teaterchef, Fredericia Teater

 

"Vi arbejder internationalt i vores skabelsesproces, folk er spredt rundt omkring - faktisk både her i byen - men også nationalt og internationalt. Folk kan sidde flere steder rundt omkring i verden, alt fra USA, England, Sverige, Danmark og der er det afgørende, at vi har den båndbredde og stabilitet som vi har med fiberbredbånd", siger Søren Møller.

 

Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Kontakt
Alex Falkenstrøm
Erhvervskonsulent
Til top