Fibernet  til erhverv - erfaringer fra Fredericia Teater

Hurtigt fibernet styrker forretningen

Når Fredericia Teater løfter tæppet for årets store musicalsatsning, er det vigtigt, at få begivenheden bredt ud professionelt og stabilt. Medierne forventer det, borgerne ønsker det – og forretningen afhænger af det.

”Der var 30 medier tilstede til lanceringen af Klokkeren fra Notre Dame, ligesom der var et udpræget ønske om at kunne følge hele begivenheden live. Derfor tog vi kontakt til EWII for at få skruet op for hastigheden på vores fibernetforbindelse,” siger Kim Salling, der er partnerskabschef på Fredericia Teater.

Ifølge ham er offentliggørelsen af årets store satsning altid præget af stor interesse og hemmeligholdelse. I dagene op til lanceringen, er det kun teatrets direktør og en håndfuld udvalgte medarbejdere, der ved, hvad der kommer på plakaten, og derfor svirer rygterne og mediernes interesse tidligt.

”EWIIs fibernet og fleksible produkt betyder, at vi kan agere professionelt med medierne. Vi understøtter journalisternes behov for at streame live uden udfald og med indhold, der inspirerer. Det er vigtigt, at vi kan det. Vi lever jo af, at de skriver om os, og så er det en forudsætning med en forbindelse af høj kvalitet,” siger Kim Salling.

Et digitaliseret samfund kræver stabile webløsninger med mulighed for høj hastighed. Fredericia Teater er glade for at kunne leve op til pressens behov om live streaming via EWIIs fibernet.

Søren Møller, teaterchef, Fredericia Teater

Fart på fibernettet

I timerne efter Fredericia Teaters pressemøde blev Klokkeren fra Notre Dames hjemmeside ramt af 12.000 unikke besøgende. Samtidig havde deres Facebook-side et organisk reach på langt over 250.000 samt ét indlæg, der præsterede 158.000 views alene.

Fredericia Teater fik med andre ord god brug for den gigabyte, de havde opgraderet deres fibernet til.

Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Kontakt
Alex Falkenstrøm
Erhvervskonsulent
Til top