EWII fiberbredbånd til erhverv frisør
Videocase: Hårværk
Hårværk har fået fiberbredbånd fra EWII anbefalet

Hårværk i Fredericia: Valget faldt på stabilt fiberbredbånd

Fiberbredbånd løser behovet for et stabilt netværk til gavn for både virksomhed og kunder.

Da frisørsalonen Hårværk flyttede fra én adresse til en anden i Fredericia, var det oplagt samtidig at evaluere virksomhedens internetløsning.

Frisør og ejer Nicole M. Christiansen havde indtil da ikke været tilfreds med salonens gamle netværksløsning. Det var ustabilt og faldt ofte ud i længere perioder, hvilket betød, at adgang til salonens online bookingsystem og dankortterminal også var ustabil. 

Fiberbredbånd giver en stabil forbindelse

"Vi har valgt fiberbredbånd fra EWII for at være sikker på en fast og stabil forbindelse hele dagen, så vi kan betjene vores kunder bedst muligt", fortæller frisør og ejer af Hårværk i Fredericia, Nicole M. Christiansen om baggrunden for hvorfor hun valgte fiberbredbånd til erhverv.

Fiberbredbånd anbefalet i branchen

Det var kollegaer i branchen, der anbefalede frisørsalonen Hårværk i Fredericia at tage kontakt til EWII for at høre mere om mulighederne med fiberbredbånd.

Vi har fået EWII anbefalet af både kollegaer i branchen samt familie og venner. Og vi har været rigtig glade for det lige siden

Nicole M. Christiansen, frisør og ejer, Hårværk Fredericia

 

Bliv kontaktet om fiberbredbånd til erhverv

Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rette hastighed på fiberbredbånd til din virksomhed. Klik på 'Ring mig op', så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om fiberbredbånd erhverv.

Vi kan levere fiberbredbånd til 4 ud af 5 virksomheder i Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle kommuner.

 

Ring mig op

 

>> Læs også 'Få den rigtige hastighed' 

Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Kontakt
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
Til top