EWII fiberbredbånd til erhverv frisør
Videocase: Hårværk
Hårværk har fået fiberbredbånd fra EWII anbefalet

Valget faldt på stabilt fiberbredbånd

Frisørsalonen Hårværk har fået fiberbredbånd fra EWII anbefalet af kollegaer i branchen. Fiberbredbånd løser behovet for et stabilt netværk til gavn for både virksomhed og kunder.

Da frisørsalonen Hårværk fornyligt flyttede fra én adresse til en anden i Fredericia, var det oplagt samtidig at evaluere virksomhedens internetløsning. Frisør og ejer Nicole M. Christiansen havde indtil da ikke været tilfreds med salonens netværk. Det var ustabilt og faldt ofte ud i længere perioder, hvilket betød, at adgang til salonens online bookingsystem og dankortterminal også var ustabil. 

"Vi har valgt fiberbredbånd fra EWII for at være sikker på en fast og stabil forbindelse hele dagen, så vi kan betjene vores kunder bedst muligt", fortæller frisør og ejer af Hårværk, Nicole M. Christiansen om baggrunden for hvorfor hun valgte fiberbredbånd til erhverv.

Uanset størrelsen på din virksomhed, har vi en hastighed der matcher dit databehov.

Small Business - op til 25/25 Mbit/s Medium Business - op til 50/50 Mbit/s Big Business - op til 1/1 Gbit/s

Det var kollegaer i branchen, der anbefalede Hårværk at tage kontakt til EWII for at høre mere om mulighederne med fiberbredbånd.

Vi har fået EWII anbefalet af både kollegaer i branchen samt familie og venner. Og vi har været rigtig glade for det lige siden

Nicole M. Christiansen, frisør og ejer, Hårværk

Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Kontakt
Alex Falkenstrøm
Erhvervskonsulent
Til top