Fiberforbindelse forbedrer flowet hos maskinfabrik

Med en fiberløsning er det blevet nemmere for smede- og maskinvirksomheden Larsens Eftf. at hente og sende større filer fra og til kunderne.

I foråret rykkede smede- og maskinvirksomheden Larsens Eftf. ind i helt nyopførte lokaler og haller i Koldings nordlige industrikvarter.

Udover de topmoderne faciliteter valgte virksomheden også at få en fremtidssikret fiberbredbåndsløsning.

internet of things med fibernet

Billedtekst: Fiberforbindelsen giver også Larsens Eftf. mulighed for at koble flere laserskæringsmaskiner på virksomhedens internet.

Fiberen er kendetegnet ved at have lige hurtige up- og downloadhastigheder, mens hastigheden heller ikke bliver påvirket af, hvor mange der benytter forbindelsen på samme tid.

”Vi har seks mand siddende, som hele tiden får en masse 3D-tegninger og den slags tilsendt. De filer kan være rigtig store, så vi har særligt brug for en hurtig forbindelse til at hente og uploade al materialet. Så skader det jo heller ikke, at det samtidig er så stabilt til alle de andre hverdagsopgaver på kontoret,” siger Christian Rasmussen, produktionsleder i Larsens Eftf., der er glad for skiftet.

I forhold til, at vi har fået en bedre bredbåndsløsning til billigere penge, er det givet rigtig godt ud.

Christian Rasmussen, produktionsleder, Larsens Eftf.

fordele med fibernet
Garanteret hastighed - få hvad du betaler for
Med fiberbredbånd får du altid den hastighed, du betaler for. Du er dermed garanteret den rigtige hastighed.
Symmetriske hastigheder med lige hurtig up- og download
Fiberbredbånd giver som den eneste forbindelse lige hurtige hastigheder, uanset om du sender eller modtager filer.
Meget stabil forbindelse med 99,99 % oppetid
Den rigtige hastighed giver kun mening for din virksomhed, hvis forbindelsen er stabil. Vores fiberbredbånd har en oppetid på 99,99 %, så du altid er optimalt kørende.

Tendens i erhvervslivet: Behov for bedre bredbånd

Larsens Eftf. er langt fra et enestående tilfælde, når det gælder virksomheder, der får brug for bedre bredbåndsforbindelser.

I Dansk Erhverv har man observeret, hvordan digitaliseringen stiller helt nye krav til virksomhedernes båndbredde.

”Det er afgørende for erhvervslivet at have gode, sikre, stabile og hurtige forbindelser, og der er det klart, at fiberbredbånd er en af de mest interessante teknologier. Erhvervsministeriet har lavet en undersøgelse, der viser, at en medarbejder i de mest digitale virksomheder leverer et større udbytte og produktivitet end i de mindst digitale virksomheder, så virksomhederne har gode grunde til at gå op i at have en god digital infrastruktur”, forklarer Poul Noer, der er chefkonsulent i Dansk Erhvervs Rådgivning- og Videnservice, hvor han arbejder med teleinfrastruktur. 

 
 

Hvilket behov har din virksomhed?

Der findes ikke to virksomheder, der er ens. Derfor er der da også forskellige behov, når det handler om at vælge den rigtige hastighed

ewii erhverv internet hastigheder
Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Signe Thöle EWII Bredbånd
Signe Thöle
Erhvervskonsulent
26 88 33 96
Claus Bøje, EWII Energi
Claus Bøje
Afdelingsleder
30 17 19 75
Til top