Portrætfoto ved Otto Schachner i forbindelse med case om hurtigt bredbånd
Videocase: OS - otto schachner
Hurtigt fiberbredbånd er altafgørende for de daglige aktiviteter hos OS - otto schachner i Fredericia

Hurtigt bredbånd er altafgørende

Værnemiddelsproducenten OS – otto schachner kommunikerer dagligt med kunder og samarbejdspartnere rundt om i verden. Derfor er hurtigt bredbånd essentielt for forretningen.
Som en del af en global koncern, kommunikerer OS - otto schachner hver dag med det meste af verden. 50 % af virksomhedens produkter indenfor personlige værnemidler bliver produceret i Asien og det er derfor altafgørende for OS - otto schachner at have en hurtig fiberbredbåndsforbindelse med høj kapacitet:

”Vi lever af at kommunikere med omverdenen. Både med vores hovedkontor i Prag, men også med vores mange samarbejdspartnere i blandt andet Asien. Her er hurtigt bredbånd vigtigt for, at forretningen kører på skinner” udtaler Jan Lund, administrerende direktør i OS - otto schachner.

Valget faldt på den lokale leverandør - igen

OS - otto schachner har i en årrække haft hurtigt bredbånd fra EWII  på virksomhedens tidligere adresse og her har virksomheden kun haft ét mindre nedbrud, som der hurtigt blev taget hånd om. Derfor var EWII også med i opløbet, da der skulle vælges bredbåndsleverandør til OS - otto schachners nye domicil ved E20 motorvejen ved Taulov i Fredericia.


Valget faldt på bredbånd fra EWII, fordi vi oplever EWII som en pålidelig og stabil leverandør. Vi havde også andre leverandører i spil, men opfattelsen af, at hjælpen er tæt på, hvis vi skulle opleve et nedbrud, var blandt andet med til at afgøre valget

Mikael J. Tübell, Indkøbsassistent, OS - otto schachner

Bliv kontaktet om bredbånd til erhverv

Hos EWII er vi altid klar til at finde den bredbåndsløsning, der passer jeres virksomhed bedst. Klik på knappen 'Ring mig op', så ringer vi dig op til en uforpligtende snak om bredbånd til erhverv hurtigst muligt.

 

Ring mig op

fordele ved internet fra ewii
Direkte forbindelse
I får fiber direkte ind i virksomheden, så I ikke skal dele båndbredde med andre.
Garanteret hastighed
Vi garanterer, at din virksomhed får den hastighed, I betaler for.
Stabil forbindelse
Vi garanterer en stabil og sikker forbindelse med høj oppetid.
Udvidet support
Uanset hvilken pakke du vælger, er der en supportaftale inkluderet.
Mand på kontor med EWII bredbånd erhverv
Stabil fiber med serviceaftale
Alle vores fiberløsninger til erhverv indeholder en service- og supportaftale med bl.a. hurtig fejlretning, hvis uheldet er ude.

Kontakt

Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Signe Thöle EWII Bredbånd
Signe Thöle
Erhvervskonsulent
26 88 33 96
Claus Bøje, EWII Energi
Claus Bøje
Afdelingsleder
30 17 19 75
Til top