ewii fiberbredbaand
Fra langsom kobber til lynhurtigt fibernet
Tandlægerne på Torvet i Middelfart var hurtige til at tage i mod tilbuddet om fibernet

Fibernettet viser tænder i Middelfart

Fibernet har givet Tandlægerne på Torvet i Middelfart mere effektive arbejdsgange og nye muligheder

Over 80 procent af de private husstande og erhverv i Middelfart har mulighed for at koble sig på fibernettet. Hos Tandlægerne på Torvet i den gamle bydel har de grebet muligheden for en lynhurtig internetforbindelse via fibernettet.

I forbindelse med et større gravearbejde til Projekt KlimaByen, blev der i 2017 udrullet fibernetkabler i store dele af Middelfart – blandt andet i Algade. Det arbejde var særligt imødeset hos Tandlægerne på Torvet, der var hurtige til at tage imod tilbuddet om at blive koblet på det lynhurtige fibernet.

Vi havde længe snakket om, at vi skulle have fibernet, så vi skiftede lige så snart, det var muligt Pernille Olsen, receptionist hos Tandlægerne på Torvet

Større effektivitet og gladere medarbejdere med fibernettet

Det var ikke uden grund, at den gamle kobberforbindelse trængte til en udskiftning. Tandlæger sender i dag et hav af tilkald til patienter via mails, mens røntgenbilleder og scanninger også sendes videre til teknikere eller andre tandlæger via internettet.

 

Det daglige arbejde er blevet mere effektivt. Før tog det en evighed at sende scanningsaftryk eller røntgenbilleder, men nu tager det kun et splitsekund. Det kører bare, og så koster det stort set det samme som før, selvom det er bedre.

Pernille Olsen, receptionist hos Tandlægerne på Torvet

 

Fibernettet i Middelfart har også givet nye muligheder for tandlægerne. De har længe ønsket sig en ny scanner til at tage aftryk af patienternes tænder til nye kroner.

”Vi havde ikke en særlig hurtig forbindelse før, så den scanner, som vi har i dag, ville simpelthen ikke kunne køre på vores gamle forbindelse,” siger Pernille Olsen, der ikke længere oplever frustrerende pauser i løbet af arbejdsdagen, hvor systemet hænger.

fordele ved internet fra ewii
Direkte forbindelse
I får fiber direkte ind i virksomheden, så I ikke skal dele båndbredde med andre.
Garanteret hastighed
Vi garanterer, at din virksomhed får den hastighed, I betaler for.
Stabil forbindelse
Vi garanterer en stabil og sikker forbindelse med høj oppetid.
Udvidet support
Uanset hvilken pakke du vælger, er der en supportaftale inkluderet.
Mand på kontor med EWII bredbånd erhverv
Stabil fiber med serviceaftale
Alle vores fiberløsninger til erhverv indeholder en service- og supportaftale med bl.a. hurtig fejlretning, hvis uheldet er ude.

Kontakt

Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Signe Thöle EWII Bredbånd
Signe Thöle
Erhvervskonsulent
26 88 33 96
Claus Bøje, EWII Energi
Claus Bøje
Afdelingsleder
30 17 19 75
Til top