ewii fiberbredbånd hos webstarters
Fiberbredbånd fungerer bare
Webstarters har valgt fiberbredbånd, fordi forretningen afhænger af en stabil forbindelse med stor kapacitet

Fiberbredbånd øger produktiviteten

Webstarters er afhængig af en stabil internetforbindelse med stor kapacitet for, at forretningen kører.

Webstarters er en digital virksomhed i Kolding for hvem en god IT infrastruktur er afgørende for både bundlinje og medarbejdertilfredshed. Valget af fiberbredbånd begrundes blandt andet med, at onlinebureauet har et stort behov for stabilitet og lige hurtig upload og download af datafiler. 

Hele grundlaget for Webstarters' forretningsmodel afhænger af en velfungerende internetforbindelse. Derfor er det vigtigt at internettet bare fungerer hver dag eller som partner og CEO, Dennis Frederiksen udtrykker det:

 

Vi har bare ikke råd til at have en gammel Lada, der ikke vil starte hver morgen. Det skal bare fungere og derfor har vi valgt fiberbredbånd.

Partner og CEO, Webstarters, Dennis Frederiksen

 

Fiberbredbånd med garanti

Når det kommer til samarbejdet med EWII, peger partner og CEO i Webstarters Dennis Frederiksen på, at EWII er en god aktør i markedet. Det giver blandt andet en tryghed at vide, at der er garanteret hastighed på fiberbredbånd fra EWII:

"EWII er seriøse omkring deres produkt og hvad de leverer. De stiller også gerne garantier for deres produkt og derfor ved vi også, at vi har en rigtig god samarbejdspartner på noget, der er så vigtigt for os."

 

>> Læs også "Der er forskel på bredbånd"

 

Bliv ringet op om fiberbredbånd til erhverv

Vi hjælper gerne med at finde den rigtige fiberbredbåndsløsning til erhverv til din virksomhed. Klik på 'Ring mig op', så kontakter vi dig til en uforpligtende snak omkring fiberbredbånd til erhverv.

 

Ring mig op

Fiberbredbånd øger medarbejdertilfredsheden

Selvom der ikke er mange brugere på fiberforbindelsen, så har Webstarters alligevel et behov for en relativ kraftig fiberforbindelse, da deres arbejde med design af hjemmesider, administration af kundernes digitale markedsføring er relativt datatungt. 

Fiberbredbånd giver Webstarters en stabil internetforbindelse med stor driftssikkerhed og hurtigere responstid, som minimerer spildtid og derved øger produktiviteten i virksomheden.

Efter skiftet til fiberbredbånd er vores medarbejdere også blevet gladere. Der er mindre frustration over at skulle vente på en langsom internetforbindelse, så de i stedet kan koncentrere sig om deres arbejde

Partner og CEO, Dennis Frederiksen 

 

>> Læs også '6 fordele ved fiberbredbånd'

fordele ved fiberbredbånd fra ewii
Garanteret hastighed - få hvad du betaler for
Med fiberbredbånd får du altid den hastighed, du betaler for. Du er dermed garanteret den rigtige hastighed.
Symmetriske hastigheder med lige hurtig up- og download
Fiberbredbånd giver som den eneste forbindelse lige hurtige hastigheder, uanset om du sender eller modtager filer.
Meget stabil forbindelse med 99,99 % oppetid
Den rigtige hastighed giver kun mening for din virksomhed, hvis forbindelsen er stabil. Vores fiberbredbånd har en oppetid på 99,99 %, så du altid er optimalt kørende.
Mand på kontor med EWII bredbånd erhverv
Stabil fiber med serviceaftale
Alle vores fiberløsninger til erhverv indeholder en service- og supportaftale med bl.a. hurtig fejlretning, hvis uheldet er ude.

Kontakt

Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Signe Thöle EWII Bredbånd
Signe Thöle
Erhvervskonsulent
26 88 33 96
Claus Bøje, EWII Energi
Claus Bøje
Afdelingsleder
30 17 19 75
Til top