Få den rigtige hastighed med fiberbredbånd
hvad er den rigtige hastighed?
Vi guider din virksomhed til den rigtige hastighed

Der er ikke er to virksomheder, der er ens, når det handler om at få den rigtige hastighed. Vores erfaring betyder, at vi ved, hvilken hastighed der er rigtig for din virksomhed, uanset om det handler om at få onlinebetalingerne til at glide eller sikre backup af store datamængder.

Én ting har alle virksomheder dog til fælles: Hvis din forbindelse er ustabil, er det underordnet hvor høj din hastighed er. Vi har en oppetid på 99,99 %, og du er garanteret den hastighed, du køber, for du deler ikke din forbindelse med nogen. Og vi sørger selvfølgelig for, at forbindelsen passer til dit behov.

6 ud af 10 virksomheder i Trekantområdet har allerede valgt fiberbredbånd. Skal vi også hjælpe din virksomhed til den helt rigtige hastighed?

Ring mig op

fem ting du skal overveje for at få den rigtige hastighed

Fiberbredbånd klæder din virksomhed på til at kunne arbejde effektivt

Jeres dataforbrug er den samlede mængde af data, der bliver sendt ind og ud af virksomheden. Det er altså både mails, streaming af fx radio, video og skypeopkald, betalinger, bookinger, cloud-løsninger og meget andet. Det betyder, at selvom I ikke arbejder med store, tunge filer, så kan jeres dataforbrug godt være stort. Det er derfor vigtigt at vælge en hastighed, der matcher jeres dataforbrug.
Mange virksomheder er afhængige af internetbaserede booking- og betalingssystemer. Hvis internetforbindelsen er ustabil, kan det hurtigt blive en dyr affære. Vores fiberbredbånd har en oppetid på 99,99 %, så du får en stabil og robust hver dag året rundt. Med den rigtige hastighed får du og dine kunder samtidig en hurtig og problemfri kommunikation.
Kører radioen i løbet af dagen, søger I information og inspiration på fx Youtube og Pinterest eller har I behov for at livestreame mødet med samarbejdspartnere? Det hele er med til at øge jeres dataforbrug. Er jeres hastighed ikke høj nok, vil I opleve langsomt og ustabilt internet. Det øger irritationen og nedsætter effektiviteten. Vi sørger for, at I får den helt rigtige hastighed, der også tager højde for al den datatrafik, I måske ikke lige tænker over.
Hvis I ligner alle andre virksomheder og den generelle udvikling, så vil jeres dataforbrug også vokse betragteligt de kommende år. Med en fiberbredbåndsforbindelse er I sikre på, at kapaciteten i jeres forbindelse altid er høj nok til, at I kan hæve hastigheden, så den passer til jer. I får med andre ord en fremtidssikret løsning, der kan vokse med jer – uanset hvor stærkt det skal gå.

For at kunne arbejde effektivt hjemmefra er det væsentligt, at der er god tilgang til virksomhedens server og mailsystem. Med fiberbredbånd får I en stabil og hurtig internetforbindelse, der sikrer høj effektivitet uanset hvor medarbejderne arbejder.

Læs mere om medarbejderbredbånd


ewii erhverv internet hastigheder
Fordele ved fiberbredbånd
Garanteret hastighed - få hvad du betaler for
Med fiberbredbånd får du altid den hastighed, du betaler for. Du er dermed garanteret den rigtige hastighed.
Symmetriske hastigheder med lige hurtig up- og download
Fiberbredbånd giver som den eneste forbindelse lige hurtige hastigheder, uanset om du sender eller modtager filer.
Meget stabil forbindelse med 99,99 % oppetid
Den rigtige hastighed giver kun mening for din virksomhed, hvis forbindelsen er stabil. Vores fiberbredbånd har en oppetid på 99,99 %, så du altid er optimalt kørende.

hør hvad den rigtige hastighed har betydet for andre virksomheder

EWII fiberbredbånd til erhverv frisør
Problemfri betjening
Frisør Hårværk i Fredericia har på anbefaling af andre i branchen valgt fibernet. Salon Hårværk fik rådgivning til at finde den rigtige hastighed, og den stabile forbindelse sikrer problemfri booking og betaling samt radiostreaming i salonen.
ewii fiberbredbånd hos webstarters
Fiberbredbånd fungerer bare
Webstarters har valgt fiberbredbånd, fordi forretningen afhænger af en stabil forbindelse med stor kapacitet
Kontakt
Skal vi hjælpe dig?
Ja tak, jeg vil gerne ringes op og få hjælp til at finde den rigtige hastighed
Til top