Erhvervslivet vil have hurtigt bredbånd

Antallet af virksomheder som kobler sig på det lynhurtige fibernet er stigende. Fibernettet giver fleksibilitet, stabilitet og bedre resultater på bundlinjen. 

Tal fra Energistyrelsen viser, at antallet af fiberforbindelser voksede med 11,5 procent i 2017. Stigningen dækker både over private forbrugere, men særligt indenfor erhverv, har hurtige bredbåndsforbindelser via fiber vundet indpas. 

Poul Noer, der er chefkonsulent i Dansk Erhvervs Rådgivning- og Videnservice, forklarer, hvorfor vi ser en stigende efterspørgsel efter hurtigt bredbånd blandt erhverv:

Det er afgørende for erhvervslivet at have gode, sikre, stabile og hurtige forbindelser, og der er det klart, at fiberbredbånd er en af de mest interessante teknologier

Poul Noer, Chefkonsulent, Dansk Erhverv

 

Den optimale løsning 

En stor del af dagligdagen for mange virksomheder er baseret på datahåndtering, databehandling og digitale arbejdsgange. Og i en digitalt båret verden, som aldrig står stille, er en hurtig bredbåndsforbindelse via fibernet ofte den mest optimale løsning.

”Erhvervsministeriet har lavet en undersøgelse, der viser, at en medarbejder i de mest digitale virksomheder leverer et større udbytte og produktivitet end i de mindst digitale virksomheder, så virksomhederne har gode grunde til at gå op i at have en god digital infrastruktur,” siger Poul Noer, chefkonsulent i Dansk Erhvervs Rådgivnings- og Videnservice, hvor han arbejder med teleinfrastruktur.

>> Læs også om fordelene ved medarbejderbredbånd via fiber

Bredbånd til gavn for Trekantområdet

Også lokalt i Trekantområdet har erhvervslivet gavn af hurtigt bredbånd via fibernettet.

”Vi lever af at kommunikere med omverdenen. Både med vores hovedkontor i Prag, men også med mange samarbejdspartnere i blandt andet Asien. Her er hurtigt bredbånd vigtigt for, at forretningen kører på skinner”, siger Jan Lund, administrerende direktør i OS – Otto Schachner og erhvervskunde hos EWII Bredbånd.

Hos EWII mærker man også, at flere og flere virksomheder vælger at gøre brug af hurtigt bredbånd i form af en fiberløsning:

Vi oplever en mærkbar stigning af erhvervskunder, som får løst deres behov for stabilt og hurtigt bredbånd med fiber. Fiber er det rette og fremtidssikrede valg, der gavner vores kunder på bundlinjen og virksomhederne fortæller os også, at fiber giver større medarbejdertilfredshed

Klaus Stenger, Salgschef, EWII

 
Fordele med fiberbredbånd
Garanteret hastighed - få hvad du betaler for
Med fiberbredbånd får du altid den hastighed, du betaler for. Du er dermed garanteret den rigtige hastighed.
Symmetriske hastigheder med lige hurtig up- og download
Fiberbredbånd giver som den eneste forbindelse lige hurtige hastigheder, uanset om du sender eller modtager filer.
Meget stabil forbindelse med 99,99 % oppetid
Den rigtige hastighed giver kun mening for din virksomhed, hvis forbindelsen er stabil. Vores fiberbredbånd har en oppetid på 99,99 %, så du altid er optimalt kørende.
ewii kundeservice erhverv
Kontakt
EWII Bredbånd Erhverv
Kontakt os for mere information om jeres muligheder med fiber.
Til top