Priser fibernet erhverv

Med fibernet til erhverv fra EWII, er din virksomhed sikret stabilt og lynhurtigt bredbånd til konkurrencedygtige priser.

Ligesom der er forskel på bredbånd, er der også forskellige behov til fibernet for virksomheder. Hos EWII har vi fibernet hastigheder til priser, der passer til din virksomhed, uanset hvilke mængder af data I arbejder med.

Uanset hvilken fiberløsning du vælger, får du med EWII fibernet til erhverv: 

  • Dedikeret erhvervssupport
  • 24/7 overvågning af nettet
  • Hurtig fejlretning
  • Én indgang til EWII

Derudover er vores fiberboks uden spærring. Det betyder, at du selv bestemmer, hvilket udstyr du vil have på efter fiberboksen. Det giver dig mulighed for at koble lige nøjagtig den router og/eller netværksløsning på, som passer til din virksomhed. 

 

Ring mig op

Få overblik over priser på fibernet til erhverv

 

Small
Business

Medium
Business

Big
Business

Hastighed

10/10
eller
25/25 Mbit/s

50/50
Mbit/s

100/100 Mbit/s
op til
1/1 Gbit/s

Pris pr. mdr. fra kr. 249,-
for 10/10 Mbit/s
fra kr. 699,-
fra kr. 999,-
for 100/100 Mbit/s
Serviceaftale BASIS UDVIDET UDVIDET

Alle priser er vist som eksempler med en bindingsperiode på 60 måneder. Priserne er pr. måned, ekskl. etablering og moms samt eventuelle rabatter.

 

Få 6 måneders fibernet til 0 kr.

Bestiller du fibernet til erhverv inden udgangen af 2019, får du de første 6 måneder til 0 kr. Tilbuddet gælder uanset valg af hastighed og bindingsperiode.

Læs mere om fiber til erhverv til 0 kr. 

FAQ om erhvervspriser på fibernet
Nej, som erhvervskunde hos EWII betaler du 0 kr. i oprettelse.

For at vi kan give dig den præcis udgift til etablering, har vi behov for at besøge din virksomhed. Omkostningerne til etablering af fibernet afhænger af flere faktorer, bl.a. hvor tæt vores fibernet allerede ligger på din virksomhed og hvordan fremføringsvejen til din virksomhed er.

Mange gange kan vi levere til 0 kr. i etablering. Det kan vi, hvis der allerede er en fiberboks installeret i din virksomhed.

Kontakt os for at høre mere:

Erhvervskonsulent
Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.com
28 10 72 63

Erhvervskonsulent
Signe Thöle
sith@ewii.com
26 88 33 96

Jo længere bindingsperiode du vælger på dit erhvervsabonnement, jo billigere bredbånd kan vi tilbyde dig. 

De fleste vælger 24, 36 eller 60 måneders binding på fibernet til erhverv. Men vi leverer individuelle løsninger - derfor finder vi altid en bindingsperiode, som passer til din virksomheds behov.

 

Stabilt fibernet til faste priser

Om du skal vælge SmallMedium eller Big Business afhænger af din virksomheds behov for at sende store datamængder, hvor mange medarbejdere der skal være kapacitet til og dine ønsker til hastighed.

Uanset hvilken hastighed du vælger på dit fiberbredbånd til erhverv, så har fibernet fra EWII en oppetid på 99,96 procent, og du har derfor valgt en meget driftssikker og stabil løsning.

For at sikre din virksomhed tryghed i hverdagen, følger der altid en god serviceaftale med din fiberløsning. Er nedbrud ekstra kritisk for din forretning, kan du opgradere til en udvidet serviceaftale med hurtigere reaktionstid og fejlretning.

Bliv ringet op af vores erhvervskonsulenter om fibernet til erhverv. Ligger din virksomhed i Trekantområdet, så klik herunder og udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

 

Ring mig op

tilkøb - fibernet til erhverv
Fast IP-adresse
Vælg 1 eller flere faste IP-adresser, når I skal have adgang til servere og filer udefra eller ved tilkobling af fx videoovervågning
Redundant forbindelse
Vi tilbyder flere redundante løsninger, som sikrer din virksomhed en back-up forbindelse.
Udvidet serviceaftale
Med en udvidet serviceaftale, er du sikret hurtigere fejlretning og reaktionstider
ewii kundeservice erhverv
Kontakt
EWII Bredbånd Erhverv
Kontakt os for mere information om jeres muligheder med fiber.
Til top