Priser fibernet erhverv

Med fibernet til erhverv fra EWII, er din virksomhed sikret stabilt og lynhurtigt bredbånd til konkurrencedygtige priser.

Hos EWII har vi fibernet hastigheder til priser, der passer til din virksomhed, uanset hvilke mængder af data I arbejder med.

Uanset hvilken fiberløsning du vælger, får du med EWII fibernet til erhverv

  • Ingen binding
  • Faste lave priser
  • Én kontaktperson
  • Dedikeret erhvervssupport
 

Ring mig op

Få overblik over priser på fibernet til erhverv

Hos EWII har vi gjort det nemt at sammensætte en fiberløsning, der passer præcis til din virksomhed. Vi rådgiver dig til den rigtige hastighed, derefter afklarer vi hvilken serviceaftale, der matcher din virksomheds behov og til sidst kan du tilføje tilvalg til din løsning, f.eks. faste IP-adresser.

Alle priser er i danske kroner pr. måned ex. moms og evt. etablering.
FAQ om erhvervspriser på fibernet
Nej, som erhvervskunde hos EWII betaler du 0 kr. i oprettelse.

For at vi kan give dig den præcis udgift til etablering, har vi behov for at besøge din virksomhed. Omkostningerne til etablering af fibernet afhænger af flere faktorer, bl.a. hvor tæt vores fibernet allerede ligger på din virksomhed og hvordan fremføringsvejen til din virksomhed er.

Mange gange kan vi levere til 0 kr. i etablering. Det kan vi, hvis der allerede er en fiberboks installeret i din virksomhed.

Kontakt os for at høre mere:

Erhvervskonsulent
Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.com
28 10 72 63

Erhvervskonsulent
Signe Thöle
sith@ewii.com
26 88 33 96

Nej, hos EWII er der ingen binding på fiberbredbånd til erhverv.

 

Stabilt fibernet til faste priser

Ligesom der er forskel på bredbånd, er der også forskellige behov til fibernet for virksomheder. Hvor store datamængder skal sendes ind og ud af virksomheden, hvor mange medarbejdere der skal være kapacitet til og dine ønsker til hastighed.

Uanset hvilken hastighed du vælger på dit fiberbredbånd til erhverv, så har fibernet fra EWII en oppetid på 99,96 procent, og du har derfor valgt en meget driftssikker og stabil løsning.

For at sikre din virksomhed tryghed i hverdagen, følger der altid en god Basis serviceaftale med din fiberløsning. Er nedbrud ekstra kritisk for din forretning, kan du opgradere til en Udvidet eller Premium serviceaftale med hurtigere reaktionstid og fejlretning.

Bliv ringet op af vores erhvervskonsulenter om fibernet til erhverv. Ligger din virksomhed i Trekantområdet, så klik herunder og udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

 

Ring mig op

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
EWII Bredbånd Erhverv
Kontakt os for mere information om jeres muligheder med fiber.
Til top