It-sikkerhed har aldrig været mere aktuelt

Ransomware, malware, ceo-fraud. Truslerne mod din virksomheds cybersikkerhed er mange.

Vi giver dig her et overblik over de typiske IT-trusler. 

Phishing

Phishing udgør langt den største trussel mod virksomhedens IT-sikkerhed. Phising er, når kriminelle prøver at lokke brugernavn, adgangskode eller netbankoplysninger ud af dig via falske e-mails.

Et eksempel kan være, at en virksomhed modtager en phishing-mail, som ser ud til at være fra banken, der spørger efter kontonumre og andre følsomme oplysninger. Det vil din bank aldrig gøre, så her har de kriminelle forsøgt at kopiere bankens e-mailopsætning og evt. logo.

Artiklen fortsætter under billedet.

Beskyt din virksomhed mod hackere med en sikkerhedspakke fra EWII

CEO Fraud

Ved denne type svindel modtager din virksomhed en e-mail med en ordlyd om at overføre penge. Umiddelbart kan det se ud som om e-mailens afsender er CEO, CFO eller en anden beslutningstager i virksomheden. Problemet er, at det kan være svindel af værste skuffe - og bankoverførsler er svære at tilbageføre, hvis de først er foretaget.

Ransomware

Forestil dig, at IT-kriminelle tager dine data som ’gidsler’ – og at du skal betale løsesum for at få dine filer igen – det er essensen i ransomware. Ransomware kommer ofte via e-mails fra en ukendt afsender og ligger skjult i filer eller mistænkelige links.

Læs mere om beskyttelsesmodulet i vores sikkerhedspakke, som sikrer dig mod ransomware

Kontakt

Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Claus Bøje, EWII Energi
Claus Bøje
Afdelingsleder
30 17 19 75
Til top