Kvinde arbejder hjemme med EWII medarbejderbredbånd
Medarbejder bredbånd
Stabile og effektive hjemmearbejdspladser med fiberbredbånd fra EWII

Stabilt og effektivt medarbejderbredbånd

Medarbejderbredbånd fra EWII har samme up- og download hastighed, hvilket bl.a. gør det muligt hurtigt og effektivt at hente og gemme tunge datafiler fra eksterne servere eller cloud services.

Med medarbejderbredbånd fra EWII får jeres medarbejdere en forbindelse med hastighedsgaranti. Medarbejderbredbånd via fiber er en direkte internetforbindelse, der modsat f.eks. ADSL/kobber eller mobilt bredbånd ikke påvirkes af andre brugere i området.

Med fiberbredbånd er der båndbredde nok til alle, så medarbejderne kan arbejde effektivt hjemmefra, samtidig med, at resten af familien også kan være på nettet, uden at det går for langsomt.

Bliv kontaktet om medarbejderbredbånd

Ønsker du mere information om vores fiberløsninger til medarbejderbredbånd, kan du bestille et uforpligtende opkald fra en konsulent ved at klikke på 'Ring mig op' nedenfor.

Ring mig op

Medarbejderbredbånd med minimal adminstration

Med medarbejderbredbånd fra EWII er der mindre administration for virksomheden. Vi administrerer hele firmaets medarbejderbredbåndsaftale inklusiv medarbejdernes tilkøb.

Vi sørger for, at alle medarbejdere bliver faktureret på én samlet regning - også de medarbejdere som får leveret fiber fra andre selskaber. 

Medarbejderbredbånd med mulighed for TV

Med medarbejderbredbånd fra EWII er der mulighed for en speciel service- og supportaftale, og medarbejderne kan desuden selv tilvælge en TV-pakke fra YouSee for egen regning.

Fordele ved medarbejderbredbånd fra EWII
Én samlet regning
I får én samlet regning hver måned. Vi koordinerer med de fiberselskaber, som leverer til medarbejdere uden for vores område
99,99 % oppetid
Vi garanterer en driftssikker og stabil fiberforbindelse, så dine medarbejdere kan opretholde produktiviteten
Mere for pengene
Med medarbejderbredbånd via fiber får din medarbejdere mere hastighed for pengene end med andre teknologier
Kundeservice
Virksomheden får én kontaktperson hos EWII, som håndterer alt. Teknisk Support er klar til at hjælpe medarbejdere med hurtig fejlretning
Mand på kontor med EWII bredbånd erhverv
Bredbånd op til 1/1 Gbit/s
EWII tilbyder også lynhurtigt bredbånd til virksomheder med et stort databehov.
Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Kontakt
Alex Falkenstrøm
Erhvervskonsulent
Til top