Kvinde arbejder hjemme med EWII medarbejderbredbånd
Medarbejder bredbånd
Stabile og effektive hjemmearbejdspladser med fiberbredbånd fra EWII
Fordele med medarbejderbredbånd fra EWII
Én samlet regning
I får én samlet regning hver måned. Vi koordinerer med de fiberselskaber, som leverer til medarbejdere uden for vores område
Stabil forbindelse
Vi garanterer en driftssikker forbindelse med høj oppetid, så jeres medarbejdere kan opretholde produktiviteten
Mere for pengene
Med medarbejderbredbånd via fiber får jeres medarbejdere mere hastighed for pengene end med andre teknologier
Én kontaktperson
Virksomheden får én kontaktperson hos EWII, som håndterer alt. Teknisk Support er klar til at hjælpe medarbejdere med hurtig fejlretning

Stabilt og effektivt medarbejderbredbånd

Medarbejderbredbånd fra EWII har samme up- og download hastighed, hvilket gør, at jeres medarbejdere kan sende og hente tunge datafiler til og fra eksterne servere eller cloud services. Det giver en driftssikker løsning til de ansatte, der har behov for fleksibiliteten til at kunne arbejde hjemmefra og stadig være produktive.

Med medarbejderbredbånd fra EWII får jeres medarbejdere en forbindelse med hastighedsgaranti. Der er nemlig forskel på bredbånd, og medarbejderbredbånd via fiber er en direkte internetforbindelse, der modsat f.eks. ADSL/kobber eller mobilt bredbånd ikke påvirkes af andre brugere i området.

Uanset om det er fiberbredbånd til private, til erhverv eller medarbejderbredbånd, er der båndbredde nok til alle, så medarbejderne kan arbejde effektivt hjemmefra, samtidig med, at resten af familien også kan være på nettet, uden at det går for langsomt.

De fleste virksomheder vælger at tilbyde deres medarbejdere 100/100 Mbit/s som medarbejderbredbånd - et godt og populært valg. 100/100 Mbit/s er vores mest populære hastighed, da den - uden besvær - kan håndtere up- og download af tunge filer, cloud-baserede løsninger og alt det, som foregår efter arbejdstid; streaming, gaming og surfen rundt på nettet og de sociale medier.

 

Aftale om medarbejderbredbånd

Er I mere end 10 medarbejdere i din virksomhed, kan vi tilbyde 100/100 Mbit/s som medarbejderbredbånd fra 279,- pr. måned.

 

Ring mig op

dine fordele som medarbejder
Skab balance
En hjemmearbejdsplads kan skabe balance mellem arbejds- og privatliv i en hektisk hverdag
Frihed og fleksibilitet
Få frihed til at arbejde mere fleksibelt i hverdagen med en hjemmearbejdsplads
Én samlet løsning
Kombiner dit hurtige medarbejderbredbånd med en tv- og streamingpakke fra YouSee

Medarbejderbredbånd med minimal administration

Med medarbejderbredbånd fra EWII er der mindre administration for jer som virksomhed. Vi administrerer hele aftalen omkring medarbejderbredbånd - inklusiv medarbejdernes tilkøb.

Vi sørger for, at alle medarbejdere bliver faktureret på én samlet regning - også de medarbejdere, som får leveret fiber fra andre selskaber. I bevarer overblikket samt sparer tid og penge på unødvendig administration.

Medarbejderbredbånd er en gevinst for alle parter

Medarbejderbredbånd er til fordel for både virksomhed og medarbejder. For dig som medarbejder giver en hjemmearbejdsplads mulighed for at arbejde effektivt hjemmefra på dage, hvor du f.eks. har en lægeaftale midt på dagen eller skal med børnene til skole-hjem samtale. Det giver mere fleksibilitet og en bedre balance i en dagligdag, hvor vi ofte har et hektisk program, der skal gå op.

Med medarbejderbredbånd fra EWII har du også mulighed for at få én samlet løsning, hvor dit medarbejderbredbånd kombineres med en tv-pakke fra YouSee for egen regning. Bland Selv tv-pakkerne fra YouSee giver dig adgang til selv at sammensætte tv-kanaler og streamingtjenester efter dit og familiens behov.

 

Ring mig op

 
Der er sket en fejl

Der er desværre sket en fejl - prøv eventuelt igen eller kontakt kundeservice på 70 55 55 55

16ED7CA988B
Line Witt Rasmussen EWII Bredbånd
Kontakt
Line Witt Rasmussen
Til top