Velkommen til vores side for samarbejdspartnere

Her på siden finder du relevant information om fiberbredbånd fra EWII. Du finder bl.a. information om vigtige telefonnumre, vores produkter og priser, partnermaterialer m.m. Hvis du har brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på 73 63 30 20.

Bemærk venligst, at denne side er en intern informationsside mellem EWII og dig som samarbejdspartner. Siden er ikke en salgsside til kunder.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Alex Falkenstrøm
Erhvervskonsulent
28 10 72 63
mand med pc i kontormiljoe
Vigtig info til erhverv

Her har vi samlet al den information du har behov for, for at vejlede kunderne bedst muligt:

Support- og serviceaftale

Leveringsbetingelser

vinduestreamer EWII Bredbånd
Partnermaterialer

Vi stiller en række materialer til rådighed for vores samarbejdspartnere, bl.a.:

  • Vægdekoration
  • Vinduestreamer
  • Brochurer
  • m.m.

Kontakt os på 73 63 30 20 for mere information om materialer.

vigtige telefonnumre

Teknisk support
Erhverv
73 63 30 30

Telefonåbningstider:

Mandag - fredag: kl. 08.00 - 22.00
Lørdag - søndag: kl. 10.00 - 22.00

Kundeservice
Privat, forening og medarbejderbredbånd
70 55 55 55

Telefonåbningstider:

Mandag - Torsdag: kl. 08:30 - 17:00
Fredag: kl. 08:30 - 15:00
Weekend: Lukket

Se forventet travlhed

ofte stillede spørgsmål

Fibernettet har mange gode egenskaber, som:

  • Ubegrænset kapacitet. Der er altid kapacitet nok i kraft af de optiske fibre. Begrænsningen ligger udelukkende i udstyret i begge ender. 
  • Ubegrænset hastighed. I får mulighed for hurtig kommunikation - også med tunge filer. Det er muligt at opgradere helt op til 1 Gbit/s.
  • Symmetrisk forbindelse. Der er samme hastighed både ved download og upload, hvilket muliggør anvendelsen af online tjenester.
  • System stabilitet. Kommunikationen kan sendes begge veje, fordi fiberen er skabt via ringstruktur. Så hvis der sker et brud på ledningen, kan kommunikationen blot sendes den anden vej. Dette sikrer høj oppetid og derved også stor driftssikkerhed.
  • Omgående ændringer. Det er muligt at foretage ændringer af fx hastighed med øjeblikkelig virkning.

Længden af bindingsperioden, og dermed uopsigelighedsperioden, afhænger af den valgte kontraktlængde på enten 12, 24, 36 eller 60 måneder. Aftalen kan herefter af abonnenten skriftligt opsiges med et varsel på 3 måneder til udgangen af en måned uden yderligere omkostninger. Der henvises til de gældende tilslutnings- og abonnementsvilkår for en udførlig beskrivelse af bindingsperiode og opsigelsesfrist.

Se de gældende tilslutnings- og abonnementsvilkår

Leveringstiden afhænger af flere faktorer, bl.a. om der i forvejen er en fiberboks i virksomhedens lokaler eller om der skal etableres fiber via en nærtliggende brønd. For at kunne et konkret svar på, hvor hurtig jeres virksomhed kan få fiberbredbånd fra EWII, har vi brug for virksomhedens adresse. Kontakt en af vores erhvervskonsulenter for mere information:

Erhvervskonsulent
Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.com / 28 10 72 63

I afregnes én gang i måneden for fiberbredbånd.

Har I spørgsmål til jeres fiberbredbåndsfaktura, er I altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55.

På alle bredbåndsprodukter er det muligt at registrere en anden betaler, så regningen sendes direkte til arbejdsgiveren. Det er også muligt at få regningen delt op, så virksomheden kun betaler for medarbejderens internet, mens medarbejderen får egen regning for evt. tilvalg af tv på privatadressen. Servicen er gratis.

Læs mere om medarbejderbredbånd

EWII er ansvarlig for service og support frem til den etablerede fiberboks. Virksomheden er selv ansvarlig for support på eget udstyr, herunder routere, switche og andet udstyr, der er tilkoblet LAN nettet. Såfremt udstyret er købt og/eller installeret af en IT-leverandør, henvises til denne leverandør for support.

Først graves eller underbores et fiberrør i 50 cm dybde fra skel og ind til virksomheden. Fiberrøret føres altid ind fra den vej, hvor virksomheden har adresse. Når fibernettet skal installeres, blæses fiberkablet gennem fiberrøret, og fiberboksen monteres på væggen.

Som regel føres fiberkablet ind i virksomheden ved at bore gennem fundamentet, så fiberrøret ligger under jorden udvendigt og fiberkablet lidt over gulvniveau indvendigt.

Fiberboksen er den centrale enhed i jeres virksomhed. Den placeres på det sted, hvor fiberforbindelsen kommer ind i virksomheden. Fiberboksen bliver monteret på indersiden af en ydervæg. Fra fiberboksen føres kabler til routeren og ud til alle de steder i virksomheden, hvor I ønsker at placere computere og telefoner.

Ja, I kan altid tilkøbe ekstra faste IP-adresser. De fås i pakker med 8, 16, 32, 64, 128 eller 256 faste IP-adresser. I skal være opmærksom på, at tre af adresserne bruges til netværk, router og broadcast, mens de resterende IP-adresser er til virksomhedens frie disposition. 

Kontakt vores erhvervskonsulenter for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Erhvervskonsulent
Alex Falkenstrøm
alfa@ewii.com / 28 10 72 63

Til top