IT-sikkerhed – beskyt din virksomhed mod cyberkriminalitet

Hvorfor skal jeg bruge penge på sikkerhed i min virksomhed?

Det skal du, fordi flere og flere virksomheder oplever at blive udsat for sikkerhedstrusler, og det kan godt betale sig at beskytte din virksomhed. 

Med vores prisvindende sikkerhedspakke, kan du sove roligt om natten, og arbejde uforstyrret om dagen uden at tænke på, om dine data bliver hacket, din firewall bliver gennembrudt eller om du bliver oversvømmet af phising-mails.

Sikkerhedspakken leveres i samarbejde med Chili Security. Bitdefender, som er teknologien bag sikkerhedspakken, er fire år i træk blevet kåret til "Best Protection" og "Best Performance" af The Independent IT-Security Institute.

 

Sikker Business
Op til 5 medarbejdere

Sikker Business
Op til 10 medarbejdere

Pris pr. måned 149,- ex. moms 249,- ex. moms
Antal enheder Op til 15 enheder Op til 30 enheder

 

Ring mig op

 

Sikkerhedspakken fungerer på Android smartphones og tablet samt PC/Mac computere. Programmet kører altid stille og roligt i baggrunden på din computer og bliver automatisk opdateret og fornyet. Du slipper på den måde for at skulle installere opdateringer og spekulere på udløbsdatoer.

Har du brug for hjælp, yder Chili Security support på dansk og er tilgængelige både på hverdage og i weekenden på telefon, e-mail og chat. Chili Security leverer softwareløsninger til en lang række virksomheder i 27 lande verden over.

fordele med vores sikkerhedspakke
Ingen binding
Bedst i test
Gratis opsætning
Dansk support

Hvorfor tage chancen, når du kan være på den sikre side?

Som virksomhed er du forpligtet til at passe på forretnings- og kundedata. Udover at leve op til reglerne på området, handler det også om dine kunders tillid til, at deres informationer er i sikre hænder hos dig.

Nye teknologier opstår hele tiden, og digitale data bliver en stadig mere central og nødvendig del af virksomheders dagligdag. Det giver nye muligheder for din forretning, men udviklingen øger også risikoen for at blive ramt af avancerede angreb fra IT-kriminelle. Og når først din virksomhed er ramt af et cyberangreb, kan konsekvenserne være store. Se her hvilke IT-trusler danske virksomheder oftest bliver udsat for.

59 % af de danske virksomheder, som har deltaget i PwC's Cybercrime Survey 2018, har oplevet en eller flere sikkerhedshændelser, der var målrettet deres virksomhed. Vi har udarbejdet en række gode råd til sikker digital adfærd i virksomheden.

indhold i sikkerhedspakken
Antivirus
Effektiv beskyttelse imod virus og malware
Antispam
Uønskede e-mails og forsøg på phishing blokeres
Firewall
2-vejs firewall, som kontrollerer trafikken ind og ud af dine enheder
Safepay
Sikrer dine online bankoverførsler og dine adgangskoder

Kontakt

Vi er klar til at hjælpe med den rette fiberløsning til din virksomhed
Alex Falkenstrøm EWII Bredbånd
Alex Falkenstrøm
Key Account Manager
28 10 72 63
Signe Thöle EWII Bredbånd
Signe Thöle
Erhvervskonsulent
26 88 33 96
Claus Bøje, EWII Energi
Claus Bøje
Afdelingsleder
30 17 19 75
Til top