EWII Fuel Cells fremtidens batterier
Brændselsceller er fremtidens batterier

EWII Fuel Cells

EWII Fuel Cells er et kommercielt selskab i EWII koncernen.
EWII Fuel Cells sælger, producerer og markedsfører komponenter til brændselsceller med fokus på kundespecifikke løsninger. Vores egenudviklede komponenter anvendes inden for energi- og miljøvenlig boligopvarmning, elhybridbiler, energilagring og til back up primært på de europæiske, amerikanske og asiatiske markeder.
EWII Fuel Cells laboratoriekolbe
Vores vision er at udvikle og sikre en bæredygtig fremtid

Hos EWII Fuel Cells arbejder vi dedikeret med forskning, udvikling og produktion af komponenter til brændselsceller. Vores vision er at blive anerkendt som den ledende leverandør af uendelige energiløsninger til fremtiden.

Trykplade til brændselsceller fra Fuel Cells
Brændselsceller har i teorien ubegrænset levetid

På mange måder er brændselsceller lig almindelige batterier. Den væsentlige forskel er dog, at brændselsceller ikke løber tør eller har behov for at blive genopladet. I teorien har de en ubegrænset levetid, fordi de virker så længe, der tilføjes luft og enten hydrogen eller methanol til cellen.

EWII Fuel Cells laboratorie
Over 20 års erfaring med brændselsceller

Hos EWII Fuels Cells har vi arbejdet med brændselscelleteknologi siden 1996, hvor vores virksomhed blev grundlagt af Dr. J.S. Lundsgaard. Udviklingen af højkvalitets komponenter til brændselsceller kræver mange års erfaring og læring samt ekspertviden fra en række specialister.

Kort med adressevisning til EWII Fuel Cells Odense
Kontakt
EWII Fuel Cells
Emil Neckelmanns Vej 15 A&B, 5220 Odense SØ
Til top