Hvad er digital post?

Digital post er billigere, hurtigere og mere miljøvenlig kommunikation.

For at kunne benytte Selvbetjeningen er det en forudsætning, at du tilmelder dig digital post.

Først og fremmest er du altid på forkant med de vigtigste informationer fra EWII og dernæst har du samlet alle dine dokumenter fra EWII på ét sted. Sidst men ikke mindst gør vi miljøet en tjeneste ved at kommunikere digitalt, fordi vi undgår unødigt papirspild ved at have dokumenterne tilgængeligt online. 

De personoplysninger, du afgiver, håndterer vi helt i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores persondatapolitik.

Bemærk, at driftsinfo og forbrugsovervågning er ikke en del af digital post fra EWII. Det kræver særlig tilmelding på Selvbetjeningen.

Sådan tilmelder du dig digital post

  • Gå til Selvbetjeningen, og log ind med e-mail og password.
  • a) Har du tidligere har været logget på med e-mailadresse og password, indtaster du blot dine oplysninger og logger ind, som du plejer.
  • b) Har du ikke tidligere har været logget ind med e-mail og password, skal du klikke på "Opret ny bruger" og taste kundenummer, pinkode og e-mailadresse. Kundenummer og pinkode finder du øverst i højre hjørne på din seneste regning. Du modtager en e-mail med et link, du skal klikke på for at oprette et password. Klik på linket og opret et password.
  • Tilmeld digital post.
  • Du modtager nu en aktiveringsmail, hvor du skal bekræfte din e-mailadresse via et link. Du er først tilmeldt digital post, når du har klikket på linket i mailen.

Du kan også logge på med dit mobilnummer og modtage en SMS-kode.

Når du tilmelder digital post, modtager du automatisk en e-mail fra os, når der er nyt på Selvbetjeningen. Du kan også vælge at få besked pr. SMS - det registrerer du under "Min profil". 

Når du er tilmeldt digital post, skal du huske at læse den post, vi sender til dig. Du skal også huske at fortælle os, hvis du får ny e-mailadresse eller telefonnummer, for det er dit ansvar, at vi har de korrekte oplysninger. Læs mere om vilkår og betingelser for digital post.

Film om login på Selvbetjeningen
Digital post
Se filmen og bliv klogere på hvordan du logger på Selvbetjeningen og tilmelder digital post.
Hurtigt
Du er altid på forkant med vigtige informationer.
Nemt
Du har altid dine dokumenter lige ved hånden.
Bedre for miljøet
Du sparer miljøet for unødvendig papirspild.
Tilmeld digital post
Hvor finder jeg kundenummer og pinkode?

Når du skal logge på Selvbetjeningen for først gang med e-mail og password, skal du anvende kundenummer, pinkode og e-mailadresse. Kundenummer og pinkode finder du i øverste højre hjørne på din seneste regning. Sørg for at have begge dele klar sammen med din e-mailadresse, når du skal tilmelde digital post.

Her finder du kundenummer og pinkode

Digital post

Nej, hvis du er tilmeldt digital post modtager du ikke breve med fysisk post fra os. Du modtager en notifikation på mail fra os, når der er post til dig i Selvbetjeningen.

Du tilmelder digital post ved at oprette dig som bruger af Selvbetjeningen.

Første gang du logger på Selvbetjeningen skal du bruge dit kundenummer, pinkode og e-mailadresse. Kundenummer og pinkode finder du øverst i højre hjørne på din seneste regning eller i dit velkomstbrev.

Herefter modtager du en aktiveringsmail, som du skal bekræfte ved at klikke på et link i mailen. Du er først tilmeldt digital post, når du har klikket på linket.

Tjek dit spam-filter og kontrollér at e-mailadressen er stavet korrekt og prøv evt. at sende mailen via "Gensend e-mail".
  • Du har al kommunikation fra os samlet ét sted
  • Du slipper for at tømme postkassen og gemme fysiske breve
  • Det er mere sikkert i henhold til personfølsom data
  • Du hjælper miljøet og CO2-udledningen
Nej, det skal du ikke. Vi sender automatisk en notification til dig via e-mail, når du har modtaget post i Selvbetjeningen. Du kan også vælge at tilmelde dig SMS notifikationer.
Ved ny e-mailadresse er du forpligtet til straks at opdatere oplysningerne på Selvbetjeningen eller kontakte EWII på 70 55 55 55, da det ellers er misligholdelse af aftalen om digital post. Det er dit ansvar, at sikre vi har de korrekte oplysninger. Hvis vi ikke har en gyldig e-mailadresse til digital post, forbeholder vi os retten til at sende meddelelser via brev ligesom du heller ikke længere kan benytte Selvbetjeningen samt undgå betalingsgebyr.
Til top