Regninger fra EWII

Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt at være kunde hos EWII - også når det kommer til jeres regninger.

På EWII Selvbetjening kan I:

  • se virksomhedens regninger
  • følge virksomhedens forbrug (fx. el, vand, varme, fiberbredbånd)
  • melde flytning
  • tilmelde forbrugsovervågning

For at kunne benytte Selvbetjeningen er det en forudsætning, at I tilmelder digital post.

Regningseksempel 

Alle virksomheder modtager en udspecificeret regning fra EWII. I nedenstående eksempel forklarer vi hvad de enkelte regningsposteringer og udtryk betyder. 

REGNINGSEKSEMPEL 

Har I spørgsmål til virksomhedens regninger, kan I altid kontakte Kundeservice på 70 55 55 55.

Ændring i betalingsgebyr

Som kunde hos EWII har I tidligere haft den fordel, at I har kunne betale gebyrfrit med Betalingsservice, fordi EWII som en service har betalt gebyret. I kan fortsat betale jeres regninger med Betalingsservice, men pr. 1. juni 2019 tilføjes et gebyr på 5,75 kr. pr. regning. Men I kan fortsat opnå gebyrfriheden på jeres betalinger. 

I kan fremover betale gebyrfrit med MobilePay betalingsaftale eller automatisk korttræk. Dette gøres nemt ved at ændre ganske få ting i Selvbetjeningen. Det er desværre ikke muligt for EWII at foretage ændringerne på jeres vegne.

Når du er logget på Selvbetjeningen og er tilmeldt digital post, har du under "Min profil" mulighed for at tilmelde automatisk betaling eller ændre din nuværende betalingsmetode. Med automatisk betaling bliver jeres regninger hver gang betalt helt automatisk og altid rettidigt.

Køber I flere produkter hos EWII, kan det være nødvendigt at tilmelde flere installationsnumre til automatisk betaling. I skal nemlig foretage en tilmelding for hvert produkt, I ønsker at betale med automatisk betaling. Det fremgår af "Min profil" i Selvbetjeningen, hvor mange installationsnumre I har, og hvilken betalingsmetode de er tilmeldt.

 
Jeres regning kan betales på følgende måde
1
EAN/OIO
Vores gebyr: 0,00 kr.
2
MobilePay
Vores gebyr ved automatisk betaling: 0,00 kr.
3
Betalingskort
Vores gebyr ved automatisk betaling: 0,00 kr.
4
Betalingsservice
Vores gebyr: 5,75 kr. pr. regning.
5
Girokort
Vores gebyr: 49,00 kr. inkl. moms pr. regning.

Betaling

Du betaler 5,75 kr. i gebyr pr. regning, du betaler via Betalingsservice.
Som kunde hos EWII har du tidligere haft den fordel, at du kunne betale gebyrfrit, fordi EWII som en service har betalt gebyret til Betalingsservice. Pr. 1. juni 2019 ændrer det sig, men du kan fortsat opnå gebyrfrihed på dine betalinger ved at ændre ganske få ting i Selvbetjeningen.
Du betaler 49 kr. inkl. moms i gebyr pr. regning, du betaler med girokort.
We will send a first reminder. If we do not receive payment of the overdue amount, we will then send a contract termination. Read more about the reminder process here.
Der vil først falde en betalingspåmindelse og hvis regningen ikke betales herefter, sendes et brev vedrørende ophævelse af aftalen. Læs mere om rykkerprocessen her.

For hver betalingspåmindelse pålægges et gebyr på 100 kr. Dertil kommer renter.

Se mere i vores gebyroversigt

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Flere spørgsmål?
Så ring eller skriv til os
Til top