Rykkerproces

Betalingspåmindelse (Rykker 1):

Hvis vi ikke modtager rettidig indbetaling af din månedlige regning, vil vi fremsende en betalingspåmindelse. Du vil blive opkrævet et rykkergebyr på kr. 100,00 på din næste regning for denne påmindelse.

Aftalen ophæves (Lukkemeddelse):

Hvis vi ikke har modtaget betaling af det forfaldne beløb, ophæver vi aftalen om levering af el til dig, og ophævelsen har virkning 3 hverdage efter, at du har modtaget meddelelsen. Der vil endvidere stå i brevet, hvornår du kan forvente, at montøren kommer og lukker for din strøm.

Du kan ikke undgå afbrydelse ved at betale til den montør, som kommer ud for at afbryde, og du vil blive pålagt et lukkegebyr for afbrydelsen.

Er der blevet lukket, skal du skal indgå en kontrakt med en el-leverandør for igen at få strøm, og du vil derudover skulle betale et genåbningsgebyr.

Det er vigtigt at du ved genåbning er til stede på adressen når montøren kommer. Hvis vi ikke kan få adgang til din måler, vil din forsyning blive afbrudt med fogedens hjælp og evt. låsesmed, hvilket er forbundet med yderligere omkostninger for dig.

Skulle du fortsat ønske at have EWII som el-leverandør, er det vigtigt at du kontakter vores inkassoafdeling hurtigst muligt efter at du har modtaget brevet, for at få information omkring det videre forløb og betaling.

Til top