LED belysning Contiga

Besparelse på 68 % efter udskiftning af lys

Hos Contiga i Tinglev, der producerer elementer til byggebranchen, viste en energirapport, at der kunne findes et stort besparelsespotentiale. Med otte produktionshaller og en administrationsbygning på i alt ca. 40.000 m2, var der store besparelser i at udskifte al indendørs belysning.

Opgaven blev sendt i udbud og vundet af EWII Teknik. I alt skulle 952 armaturer enten udskiftes eller renoveres, så de passede til nye LED lyskilder fra OSRAM. Firmaet NVC Lighting blev valgt til armaturdelen.

Contiga har mange drifttimer, så meget af udskiftningen er foregået i weekenden og om aftenen, for at undgå for stor indvirkning på produktionen.

Besparelsen efter udskiftning af lyskilder og armaturer er på 746.344 kWh årligt. Den samlede besparelsesprocent er på 68 og med en samlet CO2 besparelse på 408.251 kg årligt, er Contiga yderst tilfredse med, at de valgte at udskifte al deres indendørs belysning.

 

Vi er yderst tilfredse med EWII Tekniks udførsel af opgaven. Uden deres fleksibilitet og vores gode samarbejde havde det ikke kunnet lade sig gøre at udskifte belysningen i vores produktionshaller, der producerer elementer 24/7

Jesper Ibsen, Økonomi- og IT-chef, Contiga

 

Projekt  Udskiftning af belysning
Udførelse  2017
Bygherre  Contiga
Entreprenør  EWII Teknik A/S 
Teknisk sælger  Phillip D. Sørensen
 Antal armaturer 952 stk.
Armaturtype  NVC
Lyskilder  OSRAM
Kontraktsum  1.003.000 kr. 

 

Byens Bilpleje har opnået en besparelse på 66% efter udskiftning af lys. Læs mere her.

3-Stjernet har skiftet til LED-belysning i hele deres produktionsfabrik. Læs mere her.

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Kontakt
Til top