Opmåling af ledningsnet

Opmåling

Med mere end 10 års erfaring med opmåling af ledningsnet ved vi, at det er vigtigt at have oplysninger om ledningsnettet i digital form. 

Vi finder ledningerne

Når vores kunder ved, hvor i jorden ledningsnettet er etableret, sker der færre graveskader som afbryder forsyningen af el, vand, varme og fiber.

Vi udfører opmålinger ved nyetablering af ledningsnet i åben grav og ved eksisterende ledningsnet under fortov og vej. Vores speciale er forsyningsnettet inden for el, vand, varme og fiber – herunder kabler til vejbelysning, antenneanlæg og vandledninger for private vandværker.

Vi går aktivt i dialog med de entreprenører, som har brug for opmålingen. Det er vigtigt for os, at opmålingen sker efter påvisning fra entreprenøren.

Nøjagtighed

Opmålingen sker med en nøjagtighed på +/- 5 cm, og efter opmålingen bearbejder vi måledata og registrer data i GIS-system (geografisk informationssystem) eller i det online ledningsejerregister LER.

Kvalitetssikring

Kvalitet i opmåling er vigtigt for os, og derfor arbejder vi altid ud fra et etableret og aktivt kvalitetssikringssystem.

Opmåling af nyetableret ledningsnet
Opmåling af eksisterende ledningsnet
Registrering af opmålte data i GIS system eller LER
Eksperter i opmåling af el-, vand-, varme- og fibernet
ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Kontakt
Til top