vejle nord er luften gået af dit internet
Velkommen til Vejle Nord
Få et billigere, hurtigere og mere stabilt internet via Antenneforeningen Vejle Nord

pust nyt liv i dit internet med fibernet

Med fiberbredbånd får du lynhurtigt og stabilt internet
Det er gratis at blive medlem af Antenneforeningen Vejle Nord og lige nu kan du som ny kunde hos EWII få 6 måneders fiberbredbånd til 0,- . Herefter får du som AF Vejle Nord medlem priser fra 179,- pr. md.

Meld dig ind i Antenneforeningen Vejle Nord og få bedre priser

Du kan benytte formular her på siden, så kontakter Antenneforeningen Vejle Nord dig med henblik på indmeldelse snarest muligt.

Har du spørgsmål vedrørende medlemskab af Antenneforeningen Vejle Nord, skal du kontakte bestyrelsen på 
antenneforeningenvejlenord@gmail.com.

Bestyrelsen består af Heine - Nørrediget 42, Claus - Nørrebjerget 8 og Henning - Nørrebjerget 17.

Har du spørgsmål vedrørende priser, hastigheder, produkter, levering, bestilling eller lign., skal du kontakte EWII Kundeservice på 70 55 55 55.

Ved at indsende formularen, giver jeg hermed mit samtykke, at EWII Bredbånd A/S (”EWII”) må videregive mine kontaktoplysninger til Antenneforeningen Vejle Nord (”Antenneforeningen”) med henblik på oprettelse af medlemskab i Antenneforeningen. Antenneforeningen vil snarest kontakte mig herom via e-mail eller telefon.

Når jeg er oprettet som medlem, vil Antenneforeningen give EWII besked herom, og EWII vil snarest muligt kontakte mig pr. e-mail eller telefon med henblik på bestilling af TV og/eller internet.

Bliv kontaktet af Antenneforeningen Vejle Nord
Billigere og hurtigere internet fra EWII
Du bruger nettet til det mest basale
Du gamer, har IP TV eller streamer
I streamer og ser IP TV samtidig
I gamer og går ikke på kompromis
Hvad er fiberbredbånd egentlig?
Hvad er fibernet?
Se en video om hvorfor fiberbredbånd er mere stabil end andre internetteknologier
bland selv tv og streaming fra yousee
bland selv
Bland din helt egen tv- og streamingpakke med YouSee Tv. Vælg selv om du vil ha' 10, 20 eller 36 point. Se hvordan i videoen.
Så let er det at få fiber
 
Der er sket en fejl

Der er desværre sket en fejl - kontakt kundeservice på 70 55 55 55

16DF19A172C
Har du nu også den hastighed på dit internet, som du betaler for?

Mange er ikke klar over, at kun én enkelt internetteknologi ikke påvirkes af, at dine naboer er på internettet.

Kun fiberbredbåndets hastighed er konstant. Det er derfor vi lover dig hastighedsgaranti, så du altid får den hastighed du har bestilt og betaler for - døgnet rundt.

Tjek din hastighed på dit internet på tjekditnet.dk

Ofte stillede spørgsmål

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af EWII for at få fibernettet trukket ind til din husmur og fiberboksen installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af EWIIs tekniker i alt tre gange, men de første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun på det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde, men uanset hvad, reetablerer vi din grund igen inden vi kører, så det ser ud  som da vi kom.
Læs mere om installation af fibernet her. 

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør

Læs mere om se en video, der forklarer hvad fiberbredbånd er.

Hvis du har en router med indbygget WIFI-mulighed i forvejen, kan du godt bruge den. Du skal dog være opmærksom på, at dit valg af router og placeringen af routeren har indflydelse på styrken på dit WIFI-signal og up- og downloadhastigheden.

Tilkøb en router med høj hastighed og godt signal

Hvis du ikke allerede har en router af høj kvalitet, kan du tilkøbe vores HGW5-router med indbygget WIFI modem, når du bestiller bredbånd fra EWII. Det indbyggede modem i HGW5 er kåret som bedst i test i en test af 7 modemmer hos Force Technology, november 2018.

Når du tilkøber en router hos EWII, kan vi også yde support på dit WiFi, hvis du skulle opleve problemer med det trådløse signal. 
Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
Til top