Mand og kvinde sidder i sofa med pc
Mission og vision
Vi sikrer livets selvfølgeligheder og tager ansvar for det, vi har sammen.
Få indblik i koncerndirektion, bestyrelse, repræsentantskab og selskabsstruktur.
Ansvarlighed ift. kunder, medarbejdere og samfund. CSR- og Miljørapport.
EWII som arbejdsplads, ledige stillinger og Graduate Programme.

Én digitalt integreret multiforsyning

Vi sikrer livets selvfølgeligheder og tager ansvar for det, vi har sammen.

EWII Koncernen er Trekantområdets lokale energiselskab, som består af kommercielle selskaber under EWII A/S og forsyningsselskaber under TREFOR Infrastruktur A/S.

Hver dag gør vi os umage for at sikre, at der altid er strøm i kontakten, varme i radiatoren, rent vand i hanen og velfungerende fiber. Som multiforsyningsselskab, mener vi, at det er vores ansvar, at dét, der er en selvfølgelighed, fungerer.

Vi passer godt på vores fælles infrastruktur og sikrer med rettidig omhu, at vores kunder kan tage el, vand, varme og fiber for givet hver dag. 

Vi navigerer i en kompleks og teknisk tung verden, og derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at give vores kunder en god service gennem høj faglighed og personligt nærvær. Vi skaber forudsætningerne for et ubesværet liv.

EWII Koncernen er i høj grad med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og bæredygtige energiteknologier – og igennem energi skaber vi fremtidens samfund. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund. 

 
Fem områder
Koncernen er organiseret med fem overordnede områder, som hver især bidrager til forsynings- og leveringssikre produkter inden for el, vand, varme og fiber i Trekantområdet.
Vi sikrer livets selvfølgeligheder og tager ansvar for det, vi har sammen
troværdige og nærværende
fremsynede og resultatskabende
Til top