EWII montør
STILLINGER
Bliv en del af en virksomhed med store ambitioner, udfordrende opgaver samt mange udviklingsmuligheder. I EWII er vi fagligt stolte og har passion for vores arbejde.
Få indblik i koncerndirektion, bestyrelse, repræsentantskab og selskabsstruktur.
Ansvarlighed ift. kunder, medarbejdere og samfund. CSR- og Miljørapport.
EWII som arbejdsplads, ledige stillinger og Graduate Programme.

En energikoncern i forandring

I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og fokuseret på at skabe miljørigtige og velfærdsteknologiske løsninger.

EWII er en national energikoncern med internationale aktiviteter. Vi arbejder hver dag for udviklingen af fremtidens klimavenlige energiteknologier - særligt inden for produktion af vindstrøm, elkøretøjer, brændselsceller og velfærdsteknologiske løsninger.

Med vores vindmølleparker bidrager vi til at nå målet i den danske klimaplan, hvor 50 % af elforbruget i Danmark skal komme fra vindenergi i 2020. 

Gennem udvikling af telecare, elkøretøjet TRIPL og komponenter til brændselsceller positionerer vi os, så vi altid er i stand til at tilbyde fremsynede løsninger med potentiale langt ud i fremtiden.

Vi sælger energi og tilbyder energirådgivning og energitekniske løsninger. Derudover leverer vi fjernvarme, fiberbredbånd og drikkevand i Trekantområdet.

Koncernen er en af Trekantområdets største private arbejdspladser og omsætter for ca. 1,8 mia. kr. om året.

Tag med på rejsen...
Evighedsskoven - en bæredygtig fremtid
1. spadestik til en helt ny skov er allerede taget. Evighedsskoven hedder den og ligger ved Trudsbro Vandværk i Lejrskov ved Kolding. Og den må frit benyttes til skovture, naturbesøg og familieudflugter, mm.
Vi er hele mennesker med værdierne
Positiv
Ordentlig
Nyskabende
Til top