LAD OS FEJRE 150 ÅR SAMMEN

I 1867 var det første gang, vi satte nytænkning på dagsordenen. Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan opnå med nytænkning gennem 150 år. Og det er svært at forestille sig, hvordan man kommer fra, at Vejle som den 4. by i Danmark får et vandværk, til at vi i dag tilbyder vindstrøm og meget andet inden for energiens verden.  

Jubilæumsbog fyldt med anekdoter

Hvis du har lyst til at dykke dybere ned i Trekantområdets historie om energien, har vi i samarbejde med forfatter og journalist Helle Juhl lavet en jubilæumsbog. Bogen er et spændende værk med masser af historiske fotos, interviews med kernepersoner, sjove anekdoter og beretninger om de 150 års energiske historie. Du kan købe bogen her.

 

KØB JUBILÆUMSBOG

Evighedsskoven
Vi har plantet Evighedsskoven ved Trudsbro Vandværk ved Kolding, som skal beskytte grundvandet i området. Skoven må frit benyttes til skovture, naturbesøg og familieudflugter.
EWII live drawing
Moderne og fremsynet
Selvom vi nu fejrer 150 år, er vi alligevel en moderne erhvervsvirksomhed, som sætter nytænkning på dagsorden.
 
Teknisk uheld

Teknikken driller os. Hvis du ringer til vores Kundeservice på 70 55 55 55, så kan de guide dig videre.

179511DCDDD
Ung gamer
Naturfag for 8. og 9. klasser
Som en del af vores 150 års jubilæum har vores eksperter sat deres faglige viden inden for energi til rådighed for udvalgte 8. og 9. klasser i Trekantområdet. Vi har undervist dem i faglige emner i naturfag: "Bæredygtig energiforsyning på lokalt og globalt plan", "Teknologiens betydning for menneskers sundhed" og "Drikkevandsforsyning for fremtidens generationer".
Til top