Årsrapport
2018 – et år med ny strategi, fremtidens multiforsyning og åbenhed

Årsrapport 2018

 

2018 har været et år, hvor koncernen har sat en ny retning. 
Det har været et travlt år, hvor forretningen er blevet skåret til, for at sikre et stærkere fundament med fokus på de aktiviteter,
som fortsat skal være en del af EWII Koncernen.

Klik på knappen herunder for at hente hele Årsrapport 2018 – eller læs uddrag på siden.

Hent Årsrapport 2018


HJERTEVARME - JA TAK! 
GLOBAL OPVARMNING - NEJ TAK!

Global opvarmning er en dagsorden, vi er nødt til at tage alvorligt. Som energikoncern findes der næppe noget vigtigere på den lange bane end at bekæmpe udslippet af CO2.


Lars Bonderup Bjørn
Administrerende direktør 

 

Læs forord fra direktøren og formanden i Årsrapport 2018


EN VIGTIG ROLLE

 

Vi ser ind i en fremtid for forsynings- og energibranchen, hvor digitalisering og elektrificering kommer til at stille store krav til vores omstillingsparathed.

 

Anders Skovdal
Bestyrelsesformand

 

ewii skilt paa kokbjerg 30
Få overblik over koncernen
EWII Koncernen er organiseret med kommercielle selskaber under EWII og konventionelle infrastrukturselskaber under TREFOR Infrastruktur.
Uddrag fra årsrapport 2018

Livets selvfølgeligheder

Vi sikrer livets selvfølgeligheder i Trekantområdet – og sørger for rent vand i hanen, strøm i stikkontakten, varme i radiatorerne og lynhurtigt fibernet.

El-forsyningen havde oppetid på 99,995 %, der svarer til at den enkelte kunde i gns. har været uden strøm i 27 min. i 2018. Vandkunderne oplevede i gns. en nedetid på knap en time, mens varmekunderne har været uden varme i få timer.

Ubesværet hverdag

Kundeservice fortsatte også i 2018 arbejdet med at sikre kunderne en god oplevelse i kontakten med EWII og en ubesværet hverdag.

 

Antallet af tilfredse kunder steg fortsat i løbet af 2018, og kundetilfredsheden ligger på et meget højt niveau med parametrene ’imødekommenhed’ og ’faglig kompetence’, som de højest vurderede.

Innovation og grønne løsninger

2018 er det første år for forretningsområdet Renewables, Trading og Consulting i sin nuværende sammensætning.

 

Området har hovedfokus på den grønne omstilling og på at levere konkurrencedygtige og klimavenlige produkter. 

 

EWII har i dag 53 vindmøller, der i 2018 producerede lidt under 250 GWh, og vi er i 2018 med succes begyndt på at levere varmepumper på abonnement til erhvervskunder.

Globalt ansvar i lokalt perspektiv

EWII tager del i FNs verdensmål ved at sætte de højeste standarder og stille vores løsninger, viden og indsigt til rådighed for omverdenen.

 

Ved at løfte fiber til niveau som den øvrige infrastruktur, indgå i udvikling af lagringsteknologi ifht. grøn økonomi og tage en proaktiv rolle på vandområdet, understøtter vi verdensmålene ”Rent vand og sanitet”, ”Bæredygtig energi” og ”Industri, innovation og infrastruktur”.

Til top